Afitab_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2016 976 309 103 6 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Afitab_ #1 Kizlar. Bi arkadas burada paylasmisti. Ovulasyon testiyle hamileligini ogrenenler oluyormus. Simdi soyle bir durumdayim. Adetim 10 gun gecti. Hic bir testte pozitif gormedim. Bugun ilk defa ovulasyon kullandim ve onda cizgi cikti. Ne demek oluyor bu. Ustteki hcg Alttaki lh testi. Veya bana bu lh testlerinin nasil uygulandigini aciklayabilirmisiniz? Eklentiler 20160906_172413.webp 7,5 KB · Görüntüleme: 122
Kizlar. Bi arkadas burada paylasmisti. Ovulasyon testiyle hamileligini ogrenenler oluyormus. Simdi soyle bir durumdayim. Adetim 10 gun gecti. Hic bir testte pozitif gormedim. Bugun ilk defa ovulasyon kullandim ve onda cizgi cikti. Ne demek oluyor bu. Ustteki hcg Alttaki lh testi. Veya bana bu lh testlerinin nasil uygulandigini aciklayabilirmisiniz?
O Off_off ҨƱƐƐИ ♡F ƬĤƐ ҠĪИƓ Kayıtlı Üye 5 Şubat 2016 527 447 103 6 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Afitab_ #2 Cnm öğrenenler var ama LH testinin iki çizgisinde belirgin olması lazım böyle silik olursa negatif üzgünüm ama hamile deilsin galiba ..geçen ay bendede LH testi böyleydi ve adet oldum maalesef Afitab_ .!.: Kizlar. Bi arkadas burada paylasmisti. Ovulasyon testiyle hamileligini ogrenenler oluyormus. Simdi soyle bir durumdayim. Adetim 10 gun gecti. Hic bir testte pozitif gormedim. Bugun ilk defa ovulasyon kullandim ve onda cizgi cikti. Ne demek oluyor bu. Ustteki hcg Alttaki lh testi. Veya bana bu lh testlerinin nasil uygulandigini aciklayabilirmisiniz? Genişletmek için tıkla...
Cnm öğrenenler var ama LH testinin iki çizgisinde belirgin olması lazım böyle silik olursa negatif üzgünüm ama hamile deilsin galiba ..geçen ay bendede LH testi böyleydi ve adet oldum maalesef Afitab_ .!.: Kizlar. Bi arkadas burada paylasmisti. Ovulasyon testiyle hamileligini ogrenenler oluyormus. Simdi soyle bir durumdayim. Adetim 10 gun gecti. Hic bir testte pozitif gormedim. Bugun ilk defa ovulasyon kullandim ve onda cizgi cikti. Ne demek oluyor bu. Ustteki hcg Alttaki lh testi. Veya bana bu lh testlerinin nasil uygulandigini aciklayabilirmisiniz? Genişletmek için tıkla...
H Hugul Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2016 1.589 2.199 133 6 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Afitab_ #3 Afitab_ .!.: Kizlar. Bi arkadas burada paylasmisti. Ovulasyon testiyle hamileligini ogrenenler oluyormus. Simdi soyle bir durumdayim. Adetim 10 gun gecti. Hic bir testte pozitif gormedim. Bugun ilk defa ovulasyon kullandim ve onda cizgi cikti. Ne demek oluyor bu. Ustteki hcg Alttaki lh testi. Veya bana bu lh testlerinin nasil uygulandigini aciklayabilirmisiniz? Genişletmek için tıkla... İkisi de negatif maalesef
Afitab_ .!.: Kizlar. Bi arkadas burada paylasmisti. Ovulasyon testiyle hamileligini ogrenenler oluyormus. Simdi soyle bir durumdayim. Adetim 10 gun gecti. Hic bir testte pozitif gormedim. Bugun ilk defa ovulasyon kullandim ve onda cizgi cikti. Ne demek oluyor bu. Ustteki hcg Alttaki lh testi. Veya bana bu lh testlerinin nasil uygulandigini aciklayabilirmisiniz? Genişletmek için tıkla... İkisi de negatif maalesef
T tostos16 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2016 2.899 1.747 53 45 6 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Afitab_ #4 Canım lh ın iki çizgiside koyu olacak yumurtlama ve gebelik tespit edilirken