Ovulasyon testiyle hamile oldugunu ogrenen varmi?

Afitab_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
976
309
103
Kizlar. Bi arkadas burada paylasmisti. Ovulasyon testiyle hamileligini ogrenenler oluyormus. Simdi soyle bir durumdayim.

Adetim 10 gun gecti.
Hic bir testte pozitif gormedim.
Bugun ilk defa ovulasyon kullandim ve onda cizgi cikti.
Ne demek oluyor bu.

Ustteki hcg
Alttaki lh testi.

Veya bana bu lh testlerinin nasil uygulandigini aciklayabilirmisiniz?

Kizlar. Bi arkadas burada paylasmisti. Ovulasyon testiyle hamileligini ogrenenler oluyormus. Simdi soyle bir durumdayim.

Adetim 10 gun gecti.
Hic bir testte pozitif gormedim.
Bugun ilk defa ovulasyon kullandim ve onda cizgi cikti.
Ne demek oluyor bu.

Ustteki hcg
Alttaki lh testi.

Veya bana bu lh testlerinin nasil uygulandigini aciklayabilirmisiniz?
Mrb çift çizgi cikmasi normal canm lh testinde hep cift cikar ama biri siliktir onemli olan iki çozgininde ayni koyulukta olmasi o zaman ovulasyon pozitiftir ve degerlendirmeniz gerekir gün aşıri olarak..

Mrb çift çizgi cikmasi normal canm lh testinde hep cift cikar ama biri siliktir onemli olan iki çozgininde ayni koyulukta olmasi o zaman ovulasyon pozitiftir ve degerlendirmeniz gerekir gün aşıri olarak..

Tamam cok sagol. Birde once adet olup degerlendireyim degilmi. Hala cunku olmadim. Bu gec yumrtlama veya olmadigi anlamina mi gelir?

Tamam cok sagol. Birde once adet olup degerlendireyim degilmi. Hala cunku olmadim. Bu gec yumrtlama veya olmadigi anlamina mi gelir?
Geç yumurta lama da değil canim ben hic lh testinde tek cizgi gormem yumurtlamadan önce de sonra da hep silik çizgi vardır bende yapmistim adete yakin ve benimki de silik ti ama hamile degildim

Yok onu anlayamazsin sadece uzman bi dr a gitmeni öneririm kistin varsa ondandir gecikmen cok önemseme gecikmeyi adet gorunce adetten 1 hafta sonra baslarsin testlere

Back
X