Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar merhaba ovülasyon testiyle bu ay bebek denemesi oldu. 16. Gün gördüm ve değerlendirdik. Elimde bitane ovülasyon testi kalmıştı batada 1 hafta var. Bugün içimden yapasım geldi. Sizce kırmızılığı nasıl ? Böyle olan var mı ?
Canım 1 hafta varken ovu testinden anlaman çok zor.erken gebelik testinde bi ihtimal çıkabilir.Genelde hamile olanların ovü testleri pikten daha koyu oluyo benim gözlemim. İnşallah bebiş vardır adet zamanın test yap bence
Canım 1 hafta varken ovu testinden anlaman çok zor.erken gebelik testinde bi ihtimal çıkabilir.Genelde hamile olanların ovü testleri pikten daha koyu oluyo benim gözlemim. İnşallah bebiş vardır adet zamanın test yap bence
Bende geçen ay yaptım adete 2 gün kala koyu çıktı diye umutlandım ama daha koyu olmalıymış. Bazen koyu çıksa da gebelik olmayabiliyomuş.Eki Görüntüle 2760406