- 14 Ekim 2014
- 32
- 13
- 88
- Konu Sahibi dreamereng
Kızlar öğlen kan testine gittim sonuçlar 6ya kadar açıklanırmış. Dua edin bana pozitif çıksın belli olur mu gerçi yine şüphelerim var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıktımı sonuuuçççççççKızlar öğlen kan testine gittim sonuçlar 6ya kadar açıklanırmış. Dua edin bana pozitif çıksın belli olur mu gerçi yine şüphelerim var
Hayıır hala çıkmadı of nolur güzel haberler alıyım birazcık artışa bile razıyım noluuurçıktımı sonuuuççççççç
Ayyy hadi bakalımm şaşı değilsindir yaerken gebelikte hayalet çizgi varay inş ben şaşı değilimdir valla gördüm 2. çizgiyi yaaaaa
Bende ovulasyon testiyle öğrendim ilk. Reglime iki gün vardı sırf yapmak için yaptım ovulasyon testini koyu çıktı koştum test aldım hayalet çizgi dört tane daha yaptım hepsi hayalet çıktı ertesi gün kan verdim düşüktü değer ama pozitifti.. Sonra kimyasal gebelik çıktı regl günümde hasta oldum düşük yaptım.. Bekle o yüzden geçsin gününMerhaba arkadaşlar, 3 aydır deniyoruz. Bu ay yumurtlama günümün pik yaptığı 12sinde denedik. Tabi ben dayanamadım 22sinde beta hcgye baktırdım. 0.1 çıktı. Ama 15 inden beri bel sırt ağrısı sol kasıkta batma ve mide bulantısı var. Batım da 30 unda gözüküyor. 6 gün var. Ovulasyon testi yaptım ikisi aynı koyulukta çıktı. Sizce hamile miyimdir? İnşallah ben de bu başlığın altına hamileymişim yazarım![]()
sizin testinizde ikinci çizgiyi görmüştüüüm etiketlememişim ama... kan testi verdiniz mi bence gebesinizzBuda ovülasyon testimdi 6.gün en üstteki 5 gün en alttaki
Konu sahibi istemişti bakmak için çok şükür hamileyim evetsizin testinizde ikinci çizgiyi görmüştüüüm etiketlememişim ama... kan testi verdiniz mi bence gebesinizz![]()
ayayyyyy biliyodummm ya hahha çook sevinndimmm sağlıcakla gelsin inşallahhh.. ilk erken testte görünüyo hayalet çizgi onun heycanıyla yazdım ama sizi etiketlememişim karısıklık oldu :)) tekrar tebrik ederimKonu sahibi istemişti bakmak için çok şükür hamileyim evet![]()
Teşekkür ederimmm darısı size inşallahayayyyyy biliyodummm ya hahha çook sevinndimmm sağlıcakla gelsin inşallahhh.. ilk erken testte görünüyo hayalet çizgi onun heycanıyla yazdım ama sizi etiketlememişim karısıklık oldu :)) tekrar tebrik ederim![]()
Merhaba sonucunuz cikti mi acabaAyyy hadi bakalımm şaşı değilsindir ya![]()
Evet maalesef 0.1Merhaba sonucunuz cikti mi acaba