Ovulasyon testleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

ben bu ay ilk kez kullandım ve yumurtamın oluştuğunu çatladığını bu testle saptadım.. bakalım adet günümü bekliyorum.. hamile olmasam bile yumurtalama olarak içimi rahatlattı .. ben gitti gidiyordan aldım surelab 50 adet ovulasyon 10 ovula erken gebelik testi hediyesi vardı

Eklentiler

• 20160331_150106.webp
    20160331_150106.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 131
Kızlar kullanan vardır mutlaka işe yaradı şu markayı kullanıyorum diyip öneren var mı???
Selamlar, bende denedim ovulasyonu bu ay, tahmin ettiğim günden baya geç yumurtladim. Tahmine kalsa yanlış olacaktı yani. Bence baya iyi. En azından günü kaçırmama konusunda için rahat oluyo.
Bati bekliyorum simdi hayırlısıyla

Kızlar kullanan vardır mutlaka işe yaradı şu markayı kullanıyorum diyip öneren var mı???
selam, ben gttigdyr dan clearblue ovulasyon testi almıştım.
yumurtlama gününümü test sayesinde tespit edip hamile kaldım. şuan 9. haftamdayım.
testten önce 2 ay denememiz olmuştu. yani tets almanı tavsiye ederim :)

selam bende surelab 50 tane olandan aldım kullandım bu ay 18nci günde yumurtlama olması gerekirken 22 günde saniyesinde çift cizgiyi kopkoyu gördüm ve karın ağrımla birlikde sıvı geldi yumurta akı gibi o an şahit oldumm yumurtlama anına gerekli çalışmalar yapıldı bakalım gerisi rabbimin takdirine kaldı.. ol derse olucak..Hayırlısı hepimiz için..

selam bende surelab 50 tane olandan aldım kullandım bu ay 18nci günde yumurtlama olması gerekirken 22 günde saniyesinde çift cizgiyi kopkoyu gördüm ve karın ağrımla birlikde sıvı geldi yumurta akı gibi o an şahit oldumm yumurtlama anına gerekli çalışmalar yapıldı bakalım gerisi rabbimin takdirine kaldı.. ol derse olucak..Hayırlısı hepimiz için..
Canim sonuclari mutlaka bildir bizede :)) hadi bakalim hayirlisii

selam, ben gttigdyr dan clearblue ovulasyon testi almıştım.
yumurtlama gününümü test sayesinde tespit edip hamile kaldım. şuan 9. haftamdayım.
testten önce 2 ay denememiz olmuştu. yani tets almanı tavsiye ederim :)
Canim dijital olan demi peki kullanimi sinirsizmi yoksa belli bir sayisi varmi baktim ama goremedim aciklamalarda gittigrda

Kızlar acil yardım 10 gündür ovu testi yapıyorum çift çizgi oluyodu ama hiç aynı koyulukta değildi bugün 22. Günüm ve aynı koyuluğu yakaladım ama sorun şu kiüşütmüşüm bu sebepten bi yanılmaolabilirmi

Back
X