Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resim ekleme şansın var mı canım ya bi baksam nasıl bisey oldugunasweetwitch01
Tesekkur ederim canimtabii ki... benim yumurta oluştuğunda testim bu şekilde çıktı.. ertesi gün yani çatladığında silikleşti...
Selamlar, bende denedim ovulasyonu bu ay, tahmin ettiğim günden baya geç yumurtladim. Tahmine kalsa yanlış olacaktı yani. Bence baya iyi. En azından günü kaçırmama konusunda için rahat oluyo.Kızlar kullanan vardır mutlaka işe yaradı şu markayı kullanıyorum diyip öneren var mı???
Ben bu ay doktorda yumurtlama takibi yapmıştım ama test bugün negatif çıktı. Gelecek ay da böyle birşey deneyeyim.tabii ki... benim yumurta oluştuğunda testim bu şekilde çıktı.. ertesi gün yani çatladığında silikleşti...
selam, ben gttigdyr dan clearblue ovulasyon testi almıştım.Kızlar kullanan vardır mutlaka işe yaradı şu markayı kullanıyorum diyip öneren var mı???
Insallah faydasini gorursun bende alayım bari ya bu ayda gecsinde diger ay insallah alayim deneyeyim
Tesekkur ederim canim![]()
Laboquick 50li aldım bende internetten bakalim diğer ayda onu deneyeceğim insallah
Bende aynindan aldim bu ay yakaladim yumurtlamayi,beklediğimden gec yumurtluyomusum o yuzden cok memnun kaldim aldigima. Bekliyorum simdi bati.Laboquick 50li aldım bende internetten bakalim diğer ayda onu deneyeceğim insallah
Canim sonuclari mutlaka bildir bizede :)) hadi bakalim hayirlisiiselam bende surelab 50 tane olandan aldım kullandım bu ay 18nci günde yumurtlama olması gerekirken 22 günde saniyesinde çift cizgiyi kopkoyu gördüm ve karın ağrımla birlikde sıvı geldi yumurta akı gibi o an şahit oldumm yumurtlama anına gerekli çalışmalar yapıldı bakalım gerisi rabbimin takdirine kaldı.. ol derse olucak..Hayırlısı hepimiz için..
tabiki inşallah olur da mutlu bir şekilde haber veririm..:)Canim sonuclari mutlaka bildir bizede :)) hadi bakalim hayirlisii
Canim dijital olan demi peki kullanimi sinirsizmi yoksa belli bir sayisi varmi baktim ama goremedim aciklamalarda gittigrdaselam, ben gttigdyr dan clearblue ovulasyon testi almıştım.
yumurtlama gününümü test sayesinde tespit edip hamile kaldım. şuan 9. haftamdayım.
testten önce 2 ay denememiz olmuştu. yani tets almanı tavsiye ederim :)
Benimkide muhtemelen cumaya gelir ama kullanmayi bilmiyorum ben kacinci gun falan ins yaziyordur recetesindetabiki inşallah olur da mutlu bir şekilde haber veririm..:)
Evet dijital olan. Benimki 10'luydu. Yedekleri var mı bilmiyorum. Benimki tutmasaydı araştırırdım ama gerek kalmadı şükür :)Canim dijital olan demi peki kullanimi sinirsizmi yoksa belli bir sayisi varmi baktim ama goremedim aciklamalarda gittigrda