Ovulasyon testleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

merhabalar kızlar ov.testinde koyu çizgiyi gördüğüm gün değilde ertessi gün ilişki oldu yanlışmı yaptım biraz silikleşmişti

merhabalar kızlar ov.testinde koyu çizgiyi gördüğüm gün değilde ertessi gün ilişki oldu yanlışmı yaptım biraz silikleşmişti
Bi yanlışlık yok cnm Çift ćizgiyi gördüğünde 24 saat içinde yumurtlucan demek tam yumurtlamaya denk gelmiştir o ertesi gün siliklesmesi normal o çatladığina işaret

Bence kullanmayın bu testleri daha çok stres yaptırıyor Ben kullandım o ay geçmek bilmedi ama gene hastalandım Nasip kısmet tabi kide

ovü testleri yumurtlama dönemi saptamak adına yapılıyor. o gün hamile kalıncak diye garanti yokki. bende deneyeceğim bu ay bakalım..

Arkadaşlar merhaba bende ilk defa bu ay kullandım bu testeri adetimin 12.günü başladım silikcıktı 13.gün ilk günden biraz daha koyuyudu bugün yaptım çok koyu beklerlerken dünkünden silik çıktı birgünden lh hormonu o kadar düşermi ne oldu anlamadım yardım lütfen :( yumurtlamam olmadımı normalde 14 gün yumurtlama günüymüş güya benim

Arkadaşlar merhaba bende ilk defa bu ay kullandım bu testeri adetimin 12.günü başladım silikcıktı 13.gün ilk günden biraz daha koyuyudu bugün yaptım çok koyu beklerlerken dünkünden silik çıktı birgünden lh hormonu o kadar düşermi ne oldu anlamadım yardım lütfen :KK43: yumurtlamam olmadımı normalde 14 gün yumurtlama günüymüş güya benim
Cnm testleri aynı saatte yapmaya çalış belki sıvı almşsndr testten önce onunda etkisi olabilir saat kaçta yptn bilmiyom ama aksamleyin tekrarlasaydn testi

kullandığım ay yakalayamadım ama hamıle kaldım tek yararı adete bı kaç gun kala pozitif çıkmasından hamıle olmamı anlamam oldu oyle de bı olayı var onun

ben bu ay ilk kez kullandım ve yumurtamın oluştuğunu çatladığını bu testle saptadım.. bakalım adet günümü bekliyorum.. hamile olmasam bile yumurtalama olarak içimi rahatlattı .. ben gitti gidiyordan aldım surelab 50 adet ovulasyon 10 ovula erken gebelik testi hediyesi vardı
Canım netten mi alıyorsun ovulasyon testlerini benimde almam gerekiyor ilk defa alıcam

Canım netten mi alıyorsun ovulasyon testlerini benimde almam gerekiyor ilk defa alıcam

Gitti gidiyor sitesinden almıştım. Ama onun takibiyle hamile kalmadım. Sana tavsiyem bunlarla uğraşma akışına bırak. Gün aşırı ilişki olsun ve bebek için odaklanma. Ben böyle hamile kaldım şuan bebeğim 13 günlük. Boşa para ödemişim o testlere..

Back
X