Arkadaslar Merhaba,
Gecen hafta aniden kendimi bebek isterken buldum:) Ovulasyon testi aldim ve 5, 9 ve 10 Agustos (bugun) tarihlerinde test yaptim. 6, 7, 8 ve 10 Agustos tarihlerini degerlendirdik. Bazi arkadaslarin konularinda 'pik' diye bir tanim gordum ki sanirim benim 9 Agustos tarihli testim pik gosteriyor ama maalesef esim sehir disinda oldugu icin 9 Agustos'u degerlendiremedik. Degerlendirdigimiz tarihler gebelik icin uygun muydu? Yoksa kacirdik mi merak icindeyim. Tecrubeli arkadaslar bilgi verebilirse cok memnun olurum.
Pik gunu degerlendiriliyor ama belli olmaz. 8'indeki spermler canli sekilde tüpte bekliyorsa döllemiş olabilir. Kafanizi rahat tutun. Stres yapmayın. Dölleniyordur umarim şu an. Guzel seyler düşünüp hayal edin. Olmazsa da denemeye devam edin. Elbet bir gün olur.
Pik gunu degerlendiriliyor ama belli olmaz. 8'indeki spermler canli sekilde tüpte bekliyorsa döllemiş olabilir. Kafanizi rahat tutun. Stres yapmayın. Dölleniyordur umarim şu an. Guzel seyler düşünüp hayal edin. Olmazsa da denemeye devam edin. Elbet bir gün olur.