Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testleri İşe Yarıyor Mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gaye12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2019
15
10
3
37
Kızlar Merhaba Ovülasyon testlerini denedim. Fakat işin içinden çıkamadım yardımcı olabilir misiniz ?

Eklentiler

• 18D745DE-AEFC-44F0-916E-43F83CFBFC31.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 123
Kızlar Merhaba Ovülasyon testlerini denedim. Fakat işin içinden çıkamadım yardımcı olabilir misiniz ?
Merhaba canim
Bence gunde 2 yerine her gun ayni saatlerde sivi alimina dikkat ederek yaprsan daha guzel olur...
Anladigim kadariyla yumurtlama donemindesin.. bugunlerde ust uste degerlendirmede bulunman isabet saglayabilir:)

Merhaba canim
Bence gunde 2 yerine her gun ayni saatlerde sivi alimina dikkat ederek yaprsan daha guzel olur...
Anladigim kadariyla yumurtlama donemindesin.. bugunlerde ust uste degerlendirmede bulunman isabet saglayabilir:)

Çok teşekkür ederim :) T çizgisi daha koyu olacak diye biliyordum . Tavsiyeniz üzerine bir kere deneyeceğim sevgiler ..

Çok teşekkür ederim :) T çizgisi daha koyu olacak diye biliyordum . Tavsiyeniz üzerine bir kere deneyeceğim sevgiler ..
Zaten silinmeye de baslamis gibi kacinci gundesin.. buna +14 yaptiginda bat gunun olmasi beklenir.. hadi bakalim..rica ederim ayrica bildigimi paylasmaktan mutluluk duyuyoruum:)

Zaten silinmeye de baslamis gibi kacinci gundesin.. buna +14 yaptiginda bat gunun olmasi beklenir.. hadi bakalim..rica ederim ayrica bildigimi paylasmaktan mutluluk duyuyoruum:)

Bugün 14.gündeyim o zaman önümüzdeki 2 günü değerlendirmem gerekiyor :)

Bence de cnm arkadaş doğru söylemiş günde bi defa yapman yeterli bu gun yumurtluyorsun gibi gorunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…