Merhaba herkese. Ben ilk defa ovulasyon testi kullanacağım ama ne zaman yapmam gerektiğini bilmiyorum. Döngümü tam bilemiyorum değişkenlik gösteriyor bazen. En son 4 Kasımda regl oldum, telefondaki uygulamalar 3 Aralıkı yumurtlama günü olarak gösteriyor. Yani adetimden 1 ay sonrası bana garip geldi. Yardımcı olun lütfen regl başlangıcımın üzerinden 9 gün geçti artık testlere başlamalı mıyım?
Adet biter bitmez başlayabilirsiniz hergün aynı saatte yapamaya özen gösterin testi yapmadan 2 saat öncesinden sıvı alımını kesin yoksa test dığru sonucu göstermez. T çizgisi C kadar koyu ise pik olmuş demektir pikten sonra t silikleşince oda çatlamış olduğunu gösterir. Adetiniz kaç gün sürüyor?
Adet biter bitmez başlayabilirsiniz hergün aynı saatte yapamaya özen gösterin testi yapmadan 2 saat öncesinden sıvı alımını kesin yoksa test dığru sonucu göstermez. T çizgisi C kadar koyu ise pik olmuş demektir pikten sonra t silikleşince oda çatlamış olduğunu gösterir. Adetiniz kaç gün sürüyor?
5 gün sürüyosa daha fazla gecikmeden pik görene kadar teste başlayın en iyi 12-16 yada 18-22 saatleri arasında sonuç verdiğini söylüyorlar sabah ilk idrarla da yapmayın