ovülasyon testleri yardım !!!

aynen bende , benim ikizlerim olduğu için kapatmıştım o defteri o sebeple hiç araştırmadım arkadaşlarla konusu açılsa da hiç ilgimi çekip can kulağıyla dinlemedim, ama 2 senedir eşim çok ısrar ediyor 3. için... anca kandırdı beni :KK70:2 aydır korunmuyoruz :KK66:
ayy ikiz mi ne güzel Allah bağışlasın canım bizde çok ikiz istiyoruz ama genetikmiş sanırım sülaledede yok hiç hayırlısı artık sağlıkla bir tane olsun da :)

ayy ikiz mi ne güzel Allah bağışlasın canım bizde çok ikiz istiyoruz ama genetikmiş sanırım sülaledede yok hiç hayırlısı artık sağlıkla bir tane olsun da :)
bizde de bildiğimiz hiç yok akrabalarda.. evet %70 genetik ama yumurtlama durumuyla da alakalı.. doğal yolla oldu benim, o ay yumurtalarımın ikiside döllenmiş.. hiç aklımıza gelmezdi şok olmuştuk 4 aylık evliydik.

bizde de bildiğimiz hiç yok akrabalarda.. evet %70 genetik ama yumurtlama durumuyla da alakalı.. doğal yolla oldu benim, o ay yumurtalarımın ikiside döllenmiş.. hiç aklımıza gelmezdi şok olmuştuk 4 aylık evliydik.

bende bu ay 3 gün arayla 2 kere yumurtladım inşallah ikiside tutarsa süper olur :)

ben laboquick aldım,27 günde bir regl oluyorum.10.gün itibariyle testi yapmaya başladım.ama regl de 1.2.ve 3.günü lekelenme şeklinde 4.günü tam olarak başlıyor.16.gün oldu hala negatif bakalım pozitif olana kadar yapmayı planlıyorum.İlk doğumumda da doktorum geç yumurtladığımı söylemişti.Testten nmi yoksa ben mi geç yumurtluyorum bilemedim.

Ben Clear blue kullandım ve kullandığım ayda hamile kaldım. Dolayısıyla çubukları ayrıca satılır mı bilmiyorum. Ama testten memnun kaldığımı belirtmek istedim :)
Bende aldım adet bitiminden iki gün sonra başlayacağım her gün ve günde bir kez mi yapmam gerekiyor acaba ?

Hayırlı olsun sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi diliyorum, peki sabah akşammı yapacağız testi gülen yüz çıkmasına yakın bir kaç gün önceden belirti veriyormu? çünkü ben 2 aydır yumurtlama takvimine göre o günlere denk getiriyorum ama tık yok, muhtemel çok alakasız bir tarihte herhalde , o sebeple regl bittikten hemen sonra başlamak istiyorum sabah akşam yapılacaksa 10 çubuk işimi görmeyebilir ..

Canim bende senle ayni durumdayim iki aydir kendim hesapliyorum ve hamile kalamadim düzenli adet oluyorum yumurtlama akintisini görüyorum bende simdi sipariş verdim loboquik diye bir marka kullananlar memnun kalmis onu deneyecegim inş.

kızlar netten takvim indirdim geçen ay değerlendirdim fakat hamile kalamadım şimdi ovülasyon testi ile de takip etmek istiyorum adetlerim şeker hapları ile düzenli 27-28 günde bir olurum.benim merak ettiğim nokta 2. çizgi koyulaşmaya başladığı zaman mı çalışma yapmak önemli yoksa tam kırmızı olan günü yakalayıp. 2.çizginin kırmızılığının azalmaya başladığı dönemimi değerlendirmek daha önemli?:işsiz::işsiz::110:

Back
X