- 2 Haziran 2019
- 315
- 236
- 53
- Konu Sahibi Durutuna21
-
Görebildin mi 2. çizgiyi? Yaşlarımız poliplerimiz evlılık zamanımız da aynı :) merak ettım gorunceHep bu şekilde, ne cok silik ne de kontrol çizgisinden koyu oluyor. Yaklaşık 2.5 yıldır evliyim ama 37 yaşındayım eşimde 42 . O yüzden artik çok bunaldim. Görünürde öyle bir sıkıntı da yok. Rahimde polip vardı aralık-2007 atında alındı. Ama mayıs oldu hala bişey yok.
Görebildin mi 2. çizgiyi? Yaşlarımız poliplerimiz evlılık zamanımız da aynı :) merak ettım gorunce
[/QUOTE
Ya 4 gün önce diğerlerinden çok daha koyu oldu sonunda, ama yine de C den daha koyu değil. 1 gün sonra da siliklesti , dün akşam üstü yaptım yine silikti. Sanirim o gün yumurtlama günüydü. O gün olmadi ama 1 gün öncesi ve 1 gün sonrası değerlendirdim. Kısmet bakalım hayırlısı ise olir insallahGörebildin mi 2. çizgiyi? Yaşlarımız poliplerimiz evlılık zamanımız da aynı :) merak ettım gorunce
Perşembeye de doktor randevum var , adet duzensizligi ve rahimde kalınlaşma vardı, 3 ay tarlusa l ictim 15 gün dolu - 15 gün boş şeklinde. Kontrol edecek , eğer düzelme varsa ve hamile kalamadıysam yine tüp bebek yapacagiz. Hayırlısı bakalım
Daha once denemem olmadi. Subat ayında yapacaktık, yapmadı doktor rahim kalinlasmasi var diye ilaç tedavisi verdi. Nisan 15 te kontrol olcakti , virüs sebebiyle kapalıydı hastanenin bu bölümü. Şimdi perşembeye randevu aldim , insallah sorun olmazsa deneyeceğiz. Hayırlısı bakalım hepimizin hakkında. Siz ne yapacaksınız , denediniz mi tüp bebek?Hadı bakalım hayırlısı olsun güzel haberlerin alırız ınsallah, daha önce denemısmıydın tüp bebek?
Canım bende bu test takibi ile hamile kaldım. Daha sonra kaybettim. Ama şuan yumurtlama ypk. Adetinin kaçıncı günündesin ?Hep bu şekilde, ne cok silik ne de kontrol çizgisinden koyu oluyor. Yaklaşık 2.5 yıldır evliyim ama 37 yaşındayım eşimde 42 . O yüzden artik çok bunaldim. Görünürde öyle bir sıkıntı da yok. Rahimde polip vardı aralık-2007 atında alındı. Ama mayıs oldu hala bişey yok.
Gecmis olsun canim , adetin 32. günündeyim ama benim adetim cok düzensiz. 40 -50 -60 gün...vs hiç belli olmuyor. Ortalama 45-50 gibi oluyor. O yüzden bu test benim için zorunlu gibi. 5 gün önce en köyü halini gördüm sanirim , ertesi gün siliklesti hemde. Hayırlısı bakalım.Canım bende bu test takibi ile hamile kaldım. Daha sonra kaybettim. Ama şuan yumurtlama ypk. Adetinin kaçıncı günündesin ?
Hadi bakalım inş tutmuştır. İki çizgiyi koyu gördüğün günden sayarsan. 15.gün gebelik testi yapGecmis olsun canim , adetin 32. günündeyim ama benim adetim cok düzensiz. 40 -50 -60 gün...vs hiç belli olmuyor. Ortalama 45-50 gibi oluyor. O yüzden bu test benim için zorunlu gibi. 5 gün önce en köyü halini gördüm sanirim , ertesi gün siliklesti hemde. Hayırlısı bakalım.
Aynen, öncesinde hamilelik testi yapmayacağım. Çok moralim bozuluyor sürekli test yapmaktan.Hadi bakalım inş tutmuştır. İki çizgiyi koyu gördüğün günden sayarsan. 15.gün gebelik testi yap
Bendr öyle her ay hüsraannnAynen, öncesinde hamilelik testi yapmayacağım. Çok moralim bozuluyor sürekli test yapmaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?