Gebeliğe Hazırlık ovülasyon testleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben laboquick kullaniyorum, bu 2.ayim hic biri suana kadar bozuk cikmadi. Sabah 10 ve aksam 8 arasinda yapilmasi oneriliyor ama en onerilen saat 12 ve 4 arasiymis. Ovulasyon testini yapmadan 2 saat oncesinde mutlaka sivi alimini kesin yoksa LH hormonu seyreklestigi icin cizgilerde seyreklesiyo ve bu durumda yumurtlama zamaninizi kacirabilirsiniz. Tabi birde uyandiktan sonra ilk idrarla cikmayin yaniltir sizi.

Ben ilk kullandigim ayda sivi alimina ve saatlerime basta hic dikkat etmemistim ve yumurtlama donemimden hic emin olamamistim ama suan dikkat ettigim icin ve genelde hep ayni saatlerde yapmaya calistigim icin yumurtlamami cok daha net bi sekilde gorebiliyorum o yuzden dikkat etmeni tavsiye ederim

Bende ekstra dikkatimi ceken bi hususta eger hic bisey yemeden test yaparsam yine silik cikiyo cizgilerim o yuzden ilk idrarima ciktiktan sonra kahvalti yapiyorum hic sivi tuketmeden once testimi yapiyorum daha sonrasinda cay vs iciyorum.

Aklina takilanlari sorabilirsin bildigim kadariyla yanitlarim

Canım ben başladım dün bitti bile :)
Örnek olsun diye atim sana testleri
Ekte paylaşıyorum
13-14-15-16 günleri değerlendirdim.
tam koyu olduğu zaman yumurtlama oluyor ama silik olduğu zaman da çatlama olmuş mu oluyor canım hadi hayırlı olsun bakalım güzel haberler verirsin inşallah

tam koyu olduğu zaman yumurtlama oluyor ama silik olduğu zaman da çatlama olmuş mu oluyor canım hadi hayırlı olsun bakalım güzel haberler verirsin inşallah
Evet aynen öyle
Tam kırmzı yumurtlama
O günlerde ben kabak çekirdeği ve havuş yedim
Bunlar çatlama için iyiymiş.
Sonra silikleşirse çatlamış demektir.
Çatlama gördüğün gün ve sonraki günü değerlendir.

canım teşekkür ederim kendi tecrübelerinide yazdığın için :) ben çalışıyorum akşam 10 a kadar yapabilirsin dediler bana benim çıkmam eve gitmem 1,5 2 saati buluyor. yani 7 buçukta evde oluyorum 5:30 gibi felan sıvı almıyorum ve akşam 7:10 veya 7:20 gibi testimi yapıyorum adetim bitti bende hemen başladım iki gün öncesinden düne kadar hafif koyuydu yumurtlama yok dendi dün yaptım hafif silikti bu şekilde iniş çıkış olurmuş sanırım yapmaya devam edeceğim bakalım doğru yapıyorum demi ama 6 ya çeyrek kala idrarımı yapıyorum ben 5:30 da sıvı almıyorum 7: 10 geçe felan testimi yapıyorum

Dalgalanma olabiliyo canım benimde öyle oluyo

evet havuç ve avakado yenilmesi gerekiyomuş birisi yumurtanın sağlıklı olmasına diğeri çatlamasına yardımcı oluyormuş ama avakadonun tanesi 10 tl görünce delirdim yani peki tam kırmızı olmadan tekrar silik olurmu inişli çıkışlı olur mu vucüttaki lh değeri düşer mi

Bazılarının öyle oluyor
Sanırım onda da yumurta gelişmeden sönüyor
Sağlıklı yumurtlama için sağlıklı beslenmek lazım işte

Adet bittikten sonra başla
Adet olana kadar hiç pik görmedin mi ?
ben bu ay başladım adetim biter bitmez başladım şubatın 1 inde bitti adetim 2 sinde başladım 3 gün silikti sonra pazartesi salı koyulaşıyor gibi geldi dün yaptım silik gibiydi hatta resmini ekleyeyim buraya bakabilir misin

Bence bu kadar erken yımurtlama olmaz canım
İstersen at testlerini günlük takip edelim
Genelde mesela ben 29-30 ginde adet oluyorum
Benim 14-15 yumurtlaam oluyor
Sen kaç günde bir adet oluyorsun mesela ?

Bence bu kadar erken yımurtlama olmaz canım
İstersen at testlerini günlük takip edelim
Genelde mesela ben 29-30 ginde adet oluyorum
Benim 14-15 yumurtlaam oluyor
Sen kaç günde bir adet oluyorsun mesela ?
ben normlde 28 günde oluyorum bazen 30 u buluyor grip oluyorum ilaçlardan 2 gün aksayabiliyor hemen atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…