Adetim bittiğinden bugüne test yapıyorum birkaç gün yapamadım bugün 17. Gün hala pik olmadı arada innovita test de yaptım. Laboquick ilk kez kullanıyorum çok silik çıkıyor ikinci çizgi sanki pik olduğunda anlamam diye endişe ediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim. Geçen ay 27 sinde pik oldu.Ondan önce 24. Gün pik olmuş. Ondan önce de 20 sinde pik olmuş benim adem döngüm çok uzadı son zamanlardaOlur merak etmeyin. Ben de ilk kez bu ay kullandım ve laboquick kullandım. Gayet net oluyor pikte
28,37,35,43 son zamanlarda 40ları geçtiRegl döngünüz nedir bir de hangi günlerde test yapmadınız? Düzenli şekilde 28 günde bir oluyorsanız ve 14, 15. Günlerde yumurtlama olduysa o gün de test yapmadıysanız kaçırmış olabilirsiniz
Mutlaka kadın doğum doktoruna görünün.
Haklısınız teşekkür ederimMutlaka kadın doğum doktoruna görünün. Pcos olabilir
Cnm belki testler bozuktur laboquik bende kullandim gecen ay ama begenmedim shhshs ama inovita gayet guzel gidiyoHaklısınız teşekkür ederim
Ben de onun için innovita ile sağlama yapıyorum amaCnm belki testler bozuktur laboquik bende kullandim gecen ay ama begenmedim shhshs ama inovita gayet guzel gidiyo
Herkesin yumurtlama gunleri farkli cnm bekle bakalimBen de onun için innovita ile sağlama yapıyorum amaönceki aylarda en erken 20. Gün yumurtlama gormustum
Yumurtlamam yakın mı acaba bakabilir misinizHerkesin yumurtlama gunleri farkli cnm bekle bakalim
Evet cnm ya aksam ya yarin degerlendirmeye baslaYumurtlamam yakın mı acaba bakabilir misiniz
Teşekkür ederim inşallah güzel haberler alırız bu ayEvet cnm ya aksam ya yarin degerlendirmeye basla
İnsallah cnm Allah buyukturTeşekkür ederim inşallah güzel haberler alırız bu ay![]()
İnsallah cnm Allah buyuktur![]()
Bugün de dahil 3 günü peş peşe mi değerlendirmem lazım yoksa gün aşırı mıİnsallah cnm Allah buyuktur![]()
Yani uc gun arka arkaya oneriyorlar bnce oyle yapabilirsinBugün de dahil 3 günü peş peşe mi değerlendirmem lazım yoksa gün aşırı mı
bu ay yumurtlamam 18. Gün oldu ve bir gün sürdü normalde iki gün pik olup üçüncü gün çatlıyordu bugün çatlamış görünüyor di mi? Bir gün pik olması hemen catlaması olumsuz bi durum muYani uc gun arka arkaya oneriyorlar bnce oyle yapabilirsin
Yoo normalde ztn yumurtlama 24 -36 saat suruyor yani bir gun cnm sonra catlar insallah tutmusturbu ay yumurtlamam 18. Gün oldu ve bir gün sürdü normalde iki gün pik olup üçüncü gün çatlıyordu bugün çatlamış görünüyor di mi? Bir gün pik olması hemen catlaması olumsuz bi durum mu