- 19 Aralık 2023
- 63
- 7
- 1
- 28
- Konu Sahibi halkakupelikiz
Adetin mi başladıKızlar ne durumdasınız. Ben bu ay elendim. Bayramda da yurtdışında olucam artık 2 ay sonra tekrar denerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetin mi başladıKızlar ne durumdasınız. Ben bu ay elendim. Bayramda da yurtdışında olucam artık 2 ay sonra tekrar denerim
Yok adete daha 11 gün var. Dün yine sıkınca süt geldi benden kesilmişti. Değerim yukselmis olabilir tekrar bu da gebeliğe engelAdetin mi başladı
Sıkınca süt gelirse prolqktin yükseldiği mi anlaşılıyorYok adete daha 11 gün var. Dün yine sıkınca süt geldi benden kesilmişti. Değerim yukselmis olabilir tekrar bu da gebeliğe engel
Evet canım benim değerim sinirdaydi doktor gerek yok içme artık ilaç dedi ben de kestim. Şimdi yine geliyor haftada 2 gün yarım aliyorum yineSıkınca süt gelirse prolqktin yükseldiği mi anlaşılıyor
Ne yaptın canım gelisme varmı merak ettim27 yaşındayım ben de olursa ilk gebelik evet üzme kendini stres olmayınca oluyormuş bebek öyle diyorlar hala da gençsin şansın var
Hayir canım hala gelişme yokNe yaptın canım gelisme varmı merak ettim
Ben de adeti bekliyorum seni merak ettim test yaptinmi hiçHayir canım hala gelişme yok
Sen de var mıNe yaptın canım gelisme varmı merak ettim
Benim adetim başladıBen de adeti bekliyorum seni merak ettim test yaptinmi hiç
Ben de diğer programa göre geciktim ama femometer e göre yarın adetim. Geçen ay 9 gün gecikmistim sonra adet oldum. O sebepten gecikse bile sanmıyorum. olsa bu zamana kadar çıkardı. Gölge bile yokSen de var mı
Benim adetim başladı
Slm canım bende 16. Gün pik gördüm 17. Gün siliklesti ama çok silik değildi pempeydi öğle vakti teste hâlâ koyu degildi ama çok da silik değildi. Testi yaptıktan sonra tam siliklesmeyi göremedim testim bitti. O günün akşam üstü sümüksü akıntım geldi kasik ağrısıyla bir bel ağrısı vardı. Çatlamış tır heralde diye düşündümTarihler yakın ama geç yumurtlama ola bilir. Testin yoksa lavaboya giderken dikkat et yumurtlamadan 1 gün önce islakligim oldu önce terledim sandım ama yumurtlama başlayınca oluyor catladiktan 2 gün sonra da sümüksü akıntı geldi sadece 1 kez bu şekilde de belirleye bilirsin bence bu günleri kaçırmayın. Testte çıkmasına rağmen 5 gün peşpeşe değerlendirdik. Şimdi 2 gün ara verdik. Ama günaşırı yine değerlendirmeyi düşünüyorum 2 ci yumurtlama olma ihtimaline karsi
Sümüksü akıntı çatlamayı gösterir. Genelde 1 ve ya 2 gün pik olur. En geç 3cu gün çatlar. Kaç günde 1 adet oluryorsunSlm canım bende 16. Gün pik gördüm 17. Gün siliklesti ama çok silik değildi pempeydi öğle vakti teste hâlâ koyu degildi ama çok da silik değildi. Testi yaptıktan sonra tam siliklesmeyi göremedim testim bitti. O günün akşam üstü sümüksü akıntım geldi kasik ağrısıyla bir bel ağrısı vardı. Çatlamış tır heralde diye düşündüm
Eskiden 26 günde birdi 12. Gün yumurtlama olurdu. İki aydır dengesiz olmuycak sandım ama adetin 16.gun pik gördüm. Senin sümüksü akıntı kaç gün oldu benim iki gün geldi sonra kesildi ama göğüslerim acıyor şimdi de üç gündür belim ve kasıklarımSümüksü akıntı çatlamayı gösterir. Genelde 1 ve ya 2 gün pik olur. En geç 3cu gün çatlar. Kaç günde 1 adet oluryorsun
1 kere geldi. bende belirti kalmadı açıkçası. Aslında hep yaşadığım şeyler insan belirtiye yorumluyor maalesef.Eskiden 26 günde birdi 12. Gün yumurtlama olurdu. İki aydır dengesiz olmuycak sandım ama adetin 16.gun pik gördüm. Senin sümüksü akıntı kaç gün oldu benim iki gün geldi sonra kesildi ama göğüslerim acıyor şimdi de üç gündür belim ve kasıklarım
Benimkinide yorumlarmısınız acaba ilkkez yapıyorum adet bitiminden 6 gün sonra başladım ve şuan bir dahaki adetime 11 gün kaldı yumurtalama olmuyormu kafam çok karıştıBiz pikten bir gün öncesi pik günü ve sonraki günü değerlendirdik , şu an hamileyim çok şükür![]()
Olmamış gibi görünüyorBenimkinide yorumlarmısınız acaba ilkkez yapıyorum adet bitiminden 6 gün sonra başladım ve şuan bir dahaki adetime 11 gün kaldı yumurtalama olmuyormu kafam çok karıştı
Peki şimdi canımOlmamış gibi görünüyor
Peki şimdi canım
Peki şimdi canım
Merhaba henüz yumurtlama olmamış yapmaya devam edinBenimkinide yorumlarmısınız acaba ilkkez yapıyorum adet bitiminden 6 gün sonra başladım ve şuan bir dahaki adetime 11 gün kaldı yumurtalama olmuyormu kafam çok karıştı