Ovulasyon testlerim(resimli)

Blgs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
321
4
116
Almanya
Merhaba arkadaslar adet bitimimden hemen sonra ovülasyon testlerine basladim.bugün adetim biteli 5 gün oldu.testlerde en basta cok cok silik cizgi vardi bugün yaptigimda ise daha belirgin bir pembe cizgi var.kasik agrim var ve akintim basladi.sizce bugünleri iyi degerlendirmelimiyim?:21::21::21::1::1: $20130521_121022.webp

Son düzenleme:
Meraba actigim konuya bakipta yorum yazmayan 50 kisi :)daha önce ovülasyon testlerimin fotosun koymustum.bugün tekrar yaptim ve sizlerle paylasicam.hernekadar cvp yazmasanizda caniniz saolsun:54::54:sanirim bugun yumurtladim.adetimin 14.günündeyim tam olarak.

Eklentiler

• $20130523_135138.webp
    $20130523_135138.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 93
gerçi üzerinden günler geçmiş ama çift çizgi koyulaşınca değerlendir muhakkak. :1:

gerçi üzerinden günler geçmiş ama çift çizgi koyulaşınca değerlendir muhakkak. :1:

cevap verdigin icin saolcanim o cizgi hic digerinden daha koyu olmadi hep ayni renkte oldu digeriyle tam 3 gün.sonra acilmaya basladi rengi zaten.bakalim hayirlisi artk:52::52::52::52:

Canım hemen hemen aynı koyulukta olcak hatta bazen kontrol çizgisinden bile koyu olur. Bence uygularken şunlara dikkat et
Ogleden sonra yapmaya çalış
3-4 saat tuvalete gitmemiş ol
Bu 3-4 saattede fszla sıvı tüketme
Bu şekilde yaparsan daha verimli olur
Bol şans :D

hep dikkat ettim canim ama ancak bu kadar koyu oldu.zaten adetime 8 gun var gecti simdi tamamen negatif cikiyo.saol yinede:)

bende de bugune kadar olmadi hıc 2 cızgı goremedım ins allah isteyen herkeze versin ben simdi folik asit kullanmaya basladım hakkımızda hayırlısı ins

bende de bugune kadar olmadi hıc 2 cızgı goremedım ins allah isteyen herkeze versin ben simdi folik asit kullanmaya basladım hakkımızda hayırlısı ins

amin canim ben bu ovulasyon testinde sonra hamile kaldim denemeye devam et bence birakma gerekirse hergün yap derim:16:

Back
X