Ovulasyon testlerim

Ozcan3434

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2022
82
21
18
28
16622813325581156577027435817025.webp
ovulasyon testine bakarmisiniz hicbsy anlamıyorum ?

Henüz pik olmamış canım ikisi de aynı koyulukta ya da t nin daha koyu olması gerekiyor devam et yapmaya bak böyle olacak ben 23 ve 24. Gün gördüm sende geç yumurtluyor olabilirsin
Kuzum evet sürekli silik çıkıyor adet günüme 7 gün kaldı. C ve t aynı anda köyü cikmazsa yumurtlama olmuyor anlamı varmı ?

16623745971071838916987332047187.webp
canim en alttaki bugünki test bugün yumurtalama olmusmu? Cnku dün leke koku geldi bide kaşık ağrısı oldu bugün hafif

Tamam kzuum kocam şehir diisna çıktı malesef baklm. Senin dün dedgn çıktı kuzum demekki geç yumurtluyorum bnde
Evet canım çünkü bende de aynısı oldu 23 24. Gün yumurtladım adet olana kadar yapın deniyor bu testleri olmuyor diye bırakmamak lazım yani. Yumurtlamayı görürsen eşin yanında olmazsa bile gelince de olsa değerlendir belki çatlamaya denk gelecek olacağı varsa olur her türlü sen moralini bozma yeter gerisi Rabbime kalmış 😘

Eki Görüntüle 3124950 canim en alttaki bugünki test bugün yumurtalama olmusmu? Cnku dün leke koku geldi bide kaşık ağrısı oldu bugün hafif
Merhaba benimde aynı test ben rastgele yaptım 1 tane bugün normalde takip etmiyordum düzenli ve ilk 1 dakika ne c nede t çıkmadı çizgisi sonrası c hafif kızardı bende kenara bıraktım 2 saat sonra durum bu fotodaki bende napcam bilemedim geç yumurtlama olabilir herhalde

Eklentiler

• 20220905_170001.webp
    20220905_170001.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba benimde aynı test ben rastgele yaptım 1 tane bugün normalde takip etmiyordum düzenli ve ilk 1 dakika ne c nede t çıkmadı çizgisi sonrası c hafif kızardı bende kenara bıraktım 2 saat sonra durum bu fotodaki bende napcam bilemedim geç yumurtlama olabilir herhalde
Aaa evet ikiside koyü çift çizgi canim adetin kaçıncı günündesin sen ?

Evet canım çünkü bende de aynısı oldu 23 24. Gün yumurtladım adet olana kadar yapın deniyor bu testleri olmuyor diye bırakmamak lazım yani. Yumurtlamayı görürsen eşin yanında olmazsa bile gelince de olsa değerlendir belki çatlamaya denk gelecek olacağı varsa olur her türlü sen moralini bozma yeter gerisi Rabbime kalmış 😘
Evet kzuum kaç 17 gundr czigi çift olmuyir diye artık yapmaktan vazgecicektim. Sıkılmaya başlamıştım. Yaa kuzum çok teşekkür edrm bozmuyorum inşallah😘 sen kaç yıllık evlisin. Bu aynı çocuk dusundnuz

Ben 21 gündeyim.ama bugüne kadar takip etmedim ovülasyon testi ile

Ben 21 gündeyim.ama bugüne kadar takip etmedim ovülasyon testi ile
Adettim bittikten sonra 6. Gün basladim. 19 günummus canim . Demmmki geç yumurtyoruz. İlişkiden sonra çocuk olması için altınıza yastık fln koyyormsnz o olayları kalkmuyormus bazilari

Adettim bittikten sonra 6. Gün basladim. 19 günummus canim . Demmmki geç yumurtyoruz. İlişkiden sonra çocuk olması için altınıza yastık fln koyyormsnz o olayları kalkmuyormus bazilari
Geç baslamisiniz test yapmaya.
Adet bittikten 3 gün sonra başlanması tavsiye ediliyor. Çünkü erken yumurtlama da oluyor

Evet kzuum kaç 17 gundr czigi çift olmuyir diye artık yapmaktan vazgecicektim. Sıkılmaya başlamıştım. Yaa kuzum çok teşekkür edrm bozmuyorum inşallah😘 sen kaç yıllık evlisin. Bu aynı çocuk dusundnuz
6 senemize girdik canım 4 yaşında bir kızım var şimdi 2. Çocuğumuzu düşünüyoruz ama 9 aydır olmadı mesela 2. Denemem ovülasyon testini de bakalım nasip.

6 senemize girdik canım 4 yaşında bir kızım var şimdi 2. Çocuğumuzu düşünüyoruz ama 9 aydır olmadı mesela 2. Denemem ovülasyon testini de bakalım nasip.
Bende 6 aylık evliyim. İlk 4 ay ilsikiye giremedm canım çok yandı hep ittim esimi açıdan yapamiyordum. Yara olmuş meğer oyuzdn ağrım vrms krem ve uyustrcu kremle işi çözdük. Geçen aydan belli korunma olmadı bklm belki bu ay olur. Aaa evet normalde olması lzm zatn bitane çocuğunuz var. Blki yumurtlama gününe denk gelmediniz

Back
X