Ovulasyon testlerime bakar mısınız?

Sasslm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
21
10
88
31
Hanımlar merhaba,
İki aydır gebelik istiyoruz ve bu ay ilk defa ovulasyon takibi yapmaya başladım. Testlerimi yorumlayabilir misiniz?

Eklentiler

• 8D77392D-EAE9-446B-9C05-1ED239EAC72F.webp
    64,8 KB · Görüntüleme: 70
28 i pik olmuş gibi. O günü ve ertesi günü değerlendirdiniz sanırım. Bir de şahsi fikrim henüz 2 aydır bebek istiyormuşsunuz biraz kendinize zaman tanıyın test yapmadan strese girmeden birkaç ay deneyin. İnanın bu testler stres sebebi. Günleri değerlendiriyoruz sonra başlıyoruz ayyy tuttu mu acabaa ayy hamile miyim acabaa diye. Uzun zamandır uğraşanlar için iyi birsey fakat sizi erken zamanda strese sokmasın. Umarım en yakın zamanda güzel haberi alırsınız

Cevabınız için çok teşekkür ederim.
Çok haklısınız stres olmamak adına test yapmamak gerekiyor. Bu ay denemek istedim sadece bu testleri.
Umarım en hayırlı zamanında olur

Cevabınız için çok teşekkür ederim.
Çok haklısınız stres olmamak adına test yapmamak gerekiyor. Bu ay denemek istedim sadece bu testleri.
Umarım en hayırlı zamanında olur
Ben de birkaç aydır yapmıyorum bıraktım öncesinde aylarca takip ettim her ay acaba oldu mu diye düşünürken adet olmak baya üzücü oldu bu evreleri yaşamamanız için söylemek istedim

Cok damlatma yapmışsınız .. 3 damladan fazla damlatmayın ve 28 i pik gözüküyor inşallah istediğiniz gibi olur

Ben de birkaç aydır yapmıyorum bıraktım öncesinde aylarca takip ettim her ay acaba oldu mu diye düşünürken adet olmak baya üzücü oldu bu evreleri yaşamamanız için söylemek istedim

O kadar haklısınız ki Bu aydan sonra oluruna bırakmayı düşünüyorum

Cok damlatma yapmışsınız .. 3 damladan fazla damlatmayın ve 28 i pik gözüküyor inşallah istediğiniz gibi olur ☺

28ini değerlendirmiştim, biraz fazla damlatıyordum evet dediğiniz gibi yapacağım testi teşekkür ederim

Merhabaa Benim testlerimide yorumlayabilir misiniz

Eklentiler

• 20200501_224438.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…