Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testlerime bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kardelen060492

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2020
1.656
1.421
133
Kızlar merhabalar anlayanlar yorumlayabilir mi çatlamış mı yumurtam?

Eklentiler

• 057AE676-A8C2-479D-9FB0-BF8831121A93.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 26
Evet canım 19. Gün çatlamış inşallah güzel haberler alırsın

Canım 20dk önce yaptım bak en sondaki test şimdi ekledim neden pik gibi ya

Eklentiler

• 24623FA2-368D-4DB2-A5A0-BFF8C3D9BE55.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 22
Canım 20dk önce yaptım bak en sondaki test şimdi ekledim neden pik gibi ya
Pko mu var canım? Bende de böyle oluyordu. T çizgisinin C çizgisinden koyu olması gerekiyor. Bugün yaptığın daha koyu bence ama öncekiler değil. Günaşırı değerlendirirsen bu aralar iyi olur

Pko mu var canım? Bende de böyle oluyordu. T çizgisinin C çizgisinden koyu olması gerekiyor. Bugün yaptığın daha koyu bence ama öncekiler değil. Günaşırı değerlendirirsen bu aralar iyi olur
Cnm pko görünümü varmış tam pco sendromu değilsin demişti doktor. Gğn aşırı yapıyoruz bırakcaktık ilişkiyi şimdi böyle çıkınca kafam karıştı ya

Cnm pko görünümü varmış tam pco sendromu değilsin demişti doktor. Gğn aşırı yapıyoruz bırakcaktık ilişkiyi şimdi böyle çıkınca kafam karıştı ya
Devam bence kesinlikle bırakmayın... ovulasyon testi yapmaya da devam et tamamen silikleşmeye başlayana kadar da deneyin inşallah bebiş gelir

Canım testi gördün mü bugün yaptığımı
Evet şimdi gördüm canım belki tekrar yumurtluyorsundur her ay vücut farklı biz düzende oluyor bazen adetten hemen önce de yumurtlama görülüyor sen tekrar silikleşsene kadar çalışmalara devam et inşallah güzel haberler alırsın ilk denemeniz mi

Yok kuzucum ya 17-18 aydır deniyoruz... kaç kere klomen femera çatlatma oldu ama tutmadı. Geçen ay gonal f ve çatlatma iğnesş uyguladık yine olmadı.Eşimin biraz sperminde ileri hareketi yavaş ama doktor ciddi değil dedi. bu ayın 12sinde rahim filmi çekildi..

hadi ya çok geçmiş olsun sabır en önemlisi bu süreçte rabbim sabrını verir inşallah gönlünü ferah tut daha yenisiniz ve teknoloji çok gelişti bebek sahibi olmak eskiye göre daha kolay artık ben geçen doktorumun sayfasında 21 yıl sonunda gebelik haberi alan bir çifti gördüm o kadar üzüldüm ki anlatamam dile kolay 21 yıllık bir hasret o yüzden morali yüksek tutmak en önemlisi rabbim tez vakitte sevindirsin seni de

Ayy İşte aslında tedavilerde biyere kadar Rabbim istediği zaman hayırlı zamanda nasip ediyo. Her nasip vaktine esirdir derler ya canım... Rabbim kimsenin kucağınu boş bırakmasın isteyen herkese içinde bana da nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…