Ovulasyon testlerime bakar mısınız

turluseyler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2022
262
164
33
kızlar hangi gün yumurtlama hangi gün çatlama benim kafam karistı yardımcı olur musunuz hangi günler değerlendirilmeli?

Eklentiler

• IMG_0746.webp
    144,5 KB · Görüntüleme: 42
16.gün yumurtlama olmuş 17'de çatlamış, ikisini de değerlendirmek iyi olurdu ama bugün ve yarın da değerlendirseniz garanti olur

17.günü değerlendirebildik sadece eşimde sperm sorunu var o yüzden bugün denemekte kararsızım günaşırı öneriyorlar öyle olunca
Sperm sorunu varsa evet araya 1 gün koymanız daha iyi olur, 17'yi değerlendirdiyseniz yarın da değerlendirin yeterli olur bence

16.gün yumurtlama olmuş 17'de çatlamış, ikisini de değerlendirmek iyi olurdu ama bugün ve yarın da değerlendirseniz garanti olur
Merhaba ben size bişey sormak istiyorum kafam çok karıştı. Son adet tarihim 1 kasımdı. Flo uygulamasını kullanıyorum orda ovulasyon gününe 16 kasım diyordu, az önce internetten hesapladım internette 16 kasım diyor ama benim 13-14 kasımda sol kasığımda Ağrı vardı ve o günleri değerlendirdim. Sonrasında eşim göreve gitti 1 hafta gelmedi. Şuanda da hakkarinin çok kötü bir ilçesinde yaşıyoruz merkeze gitmemiz 2 saat o nedenle doktora gidip bilgi alamadım gebelik planlaması hakkında burdan öğrenmeye çalışıyorum.
Sizde internete mi güvenmeliyim yoksa kasık ağrım olduğu günleri değerlendirerek doğru mu yaptım?

Bu uygulamalar herkese 14.günü söylüyor kuzucum. Ama herkes farklı zamanlarda yumurtluyor o yüzden sen kendi bedenine güven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…