Ovülasyon testlerime bakar mısınız

abcdefghlmno

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2025
63
11
3
25
Kızlar merhaba ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum testlerime bakar mısınız artık yapmayı bırakmalı mıyım yoksa piki henüz görememiş miyim

Eklentiler

• IMG_9099.webp
    IMG_9099.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar merhaba ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum testlerime bakar mısınız artık yapmayı bırakmalı mıyım yoksa piki henüz görememiş miyim
18-19 yumurtlama günleriymiş pik olmuş 20 de çatlama olmuş değerlendirdin umarım:) yapmayı bırakabilirsin

18 19 yumurtlama 20 çatlama olmuş
Bende takip yapmadım ama 3 gündür ovulasyon koyulasiyor bugün pik denecek kadar köyü idi erken gebelik testi yaptım silik pembe çıktı ama inanmıyorum grel 9 gün kaldı zor gibi yumurtlama olabilir belki

Bende takip yapmadım ama 3 gündür ovulasyon koyulasiyor bugün pik denecek kadar köyü idi erken gebelik testi yaptım silik pembe çıktı ama inanmıyorum grel 9 gün kaldı zor gibi yumurtlama olabilir belki
Canım 4 gün olmuş yumurtlama olalı nasıl gebelik çıksın hemen

Regl ne 10 gün varken ovulasyon testipike yakın di bugün normalde ya regl bitimi 3 4 gün sonra yumurtlamam olur yada 15 16 hiç 10 gun kala yumurtlama görmedim
O o ayki strese beslenmeye vücudun reaksiyonuna göre değişir siz testlere devam edin bence görmediyseniz henüz geç yumurtlama hiç olmadı diye olmayacak demek değil takipte kalın bence :)

O o ayki strese beslenmeye vücudun reaksiyonuna göre değişir siz testlere devam edin bence görmediyseniz henüz geç yumurtlama hiç olmadı diye olmayacak demek değil takipte kalın bence :)
Bu ay yapmadım işte öyle bir deneyem dedim değerlendirme yaptım tabi ama olabilir dediğiniz gibi

Bu ay yapmadım işte öyle bir deneyem dedim değerlendirme yaptım tabi ama olabilir dediğiniz gibi
Aslında şu testleri kimi doktorlar stres konusu için almayın diyorlar ama ben çok pişmanım bu güne kadar almadım diye diğer türlü daha stres yapıyor insan acaba yumurtlama olmuyo mu acaba bi sorun mu var kurup duruyor örneğin ben bu ay gelene kadar ne kadar ağladım me kadar üzüldüm olmuyo diye doktor da normal diyor ilk muayenede bu ay alıp bi denedim testleri meğer benim yumurtlamam eşimin evde olmadığı günlere denk geliyormuş eşim çalışıyor hafta sonu evde yok muhtemelen kaçırdık hep

Back
X