Çok teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum iki kez yaptığım testler akşamları daha koyu gördüğüm için riske atmadım iki kez yaptımMerhaba sanki bugün bi tık daha koyulaşmaya başlamış gibi 1-2 gün sonra pik olur bence testinizsilik günlerde 2 tane yapıp testinizi boşa harcamayın pik olacağı günlerde sabah akşam yaparsınız. İnşallah sağlıklı gebe kalırız bu ay ve sağlıklı bebislerimiz olur
Birde öğlen akşam yazanlar farklı günler öğün olarak yazdım öğlen akşam hepsi farklı günlerMerhaba sanki bugün bi tık daha koyulaşmaya başlamış gibi 1-2 gün sonra pik olur bence testinizsilik günlerde 2 tane yapıp testinizi boşa harcamayın pik olacağı günlerde sabah akşam yaparsınız. İnşallah sağlıklı gebe kalırız bu ay ve sağlıklı bebislerimiz olur
Aminn inşallahh sağlıkla olurÇok teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum iki kez yaptığım testler akşamları daha koyu gördüğüm için riske atmadım iki kez yaptımayyy bu ay şanslıyız gibi hissediyorum umarım sizinde gönlünüzce olur
Aa ben aynı gün sanmıştım pardonBirde öğlen akşam yazanlar farklı günler öğün olarak yazdım öğlen akşam hepsi farklı günler
Olsun öyle gözüküyor tarih saat hep atıyorum aynı saatlerde yapmaya dikkat ediyorum ama bazen evde olmadığım zaman akşamları yaptımAa ben aynı gün sanmıştım pardon
Aminn inşallahh sağlıkla olur
Aa ben aynı gün sanmıştım pardon Aa ben aynı gün sanmıştım pardon
Evet ben de kullanıyorum 3 aydır deniyoruz, geçen ay ve bu ay ovulasyon testi ile deneme yaptıkOlsun öyle gözüküyor tarih saat hep atıyorum aynı saatlerde yapmaya dikkat ediyorum ama bazen evde olmadığım zaman akşamları yaptım8 gibi yani bu testi siz kullandınızmı
Benim baya oldu aslında 1.5 yıllık evliyim ama gebelik oluşmadı tahminimce kimyasal geçirdim bir kez benimde muhtemelen o zamanlar tsh benimde çok yüksek o yüzden zor pcosta var ama umudumu kaybetmem çok şükür çözülemeyecek birşey yokEvet ben de kullanıyorum 3 aydır deniyoruz, geçen ay ve bu ay ovulasyon testi ile deneme yaptıkgeçen ay tshım yükselmiş olmadı maalesef inşallah bu ay olmuştur 6-7 nisan sabırsızlıkşa bekliyorum
Bu arada ilk kez yapıyoeunuz ovulasyon testiyle olabilir de olmayabilir de canınızı sakın sıkmayın
Olsun halloluyor Allahın izniyle olmaz dediğimiz anda oluyorBenim baya oldu aslında 1.5 yıllık evliyim ama gebelik oluşmadı tahminimce kimyasal geçirdim bir kez benimde muhtemelen o zamanlar tsh benimde çok yüksek o yüzden zor pcosta var ama umudumu kaybetmem çok şükür çözülemeyecek birşey yokay lütfen haber verin o tarihlerde yazıcam burdann dualarım sizinle
Ay inşallahhhhOlsun halloluyor Allahın izniyle olmaz dediğimiz anda oluyorben de sizden haber bekliyorum inşallah ikimizinde sağlıklı bebişleri olur
Yumurtan kiste dönüşmüş olabilir aynısını yaşamıştım 28mm olmuş dedi doktor yumurtaya çatlatma iğnesi yaptı ama hamile kalamadım. Bi doktora gidinselamlar son 4 gündür pik görüyorum silikleşmesi gerekmiyor muydu bir de siz yorumlar mısınız rica etsem testtemi sorun var acaba
Chatgpt ovulasyon testlerini sabah ikinci idrarla son iki saatte sivi almamisken yapin 12-6 saatleri arasinda diyor. Dogru mu bilmem ama:)Kızlar innovita markasının ovülasyon testine başladım şuan döngümün 15. Günündeyim sizce testlerim nasıl ilerliyor geçtiğimiz aylarda çok geç regl oldum yine bu ayda öyle olmasın istiyorum gebelik planlıyorum çünkü geçen ay laboquick kullandım hatta 5 ay asla pik göremedim neredeyse bir kaç kez bundan umutluyum kullananlar varmı?