Ovulasyon testlerime bakarmisiniz?

Sizce bi kac gun icinde tamamen koyulurmu?

• Evet, 2,3 gun

OY: 0 0,0%
  • Evet, 3 gunden fazla

OY: 1 100,0%
  • Hayir, bunu degerlendir

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1

Afitab_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
976
309
103
Kizlar bu testleri yapmaya adet gunlerim icerisinde basladim. Bunun evveli de var da simdi son gunleri gorun siz. Bugunki yaptigim en koyu fakat daha yarin son adet gunum. Sizce gun gectikce koyulur mu? Gecen ay 60 gun kadar adet olmadim ve bu onun ustune gecirdigim adet su anda.

Boyle yasayan varmi birde aranizda?

Eklentiler

• Screenshot_20161009-103435.webp
    Screenshot_20161009-103435.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 246
En son yaptigin koyu cikmis ve bu haftayi gun asiri olarak degerlndir cnm. Ovulasyon testini kullanmadm benim sana verecegim bilgi bu olur. Cunku ben gun asiri iliski yasadigimda hamile kaldim

En son yaptigin koyu cikmis ve bu haftayi gun asiri olarak degerlndir cnm. Ovulasyon testini kullanmadm benim sana verecegim bilgi bu olur. Cunku ben gun asiri iliski yasadigimda hamile kaldim
Tamam canim. Ben normalde adet bitiminden sonra hep gun asiri degerlendiriyordum hic olmadi jac aydir. Son ay da ovulasyon olmadi zaten

Tamam canim. Ben normalde adet bitiminden sonra hep gun asiri degerlendiriyordum hic olmadi jac aydir. Son ay da ovulasyon olmadi zaten
Normalde biz nerdeyse hetgun iliski yasiyorduk olmuyordu bi ay esimle sartladik kendimizi 2 gun yapmicaz 3gun sadece 1 kere birlikte olucaz dedik ve o ay tuttu sonu kotu bitti ama en azindan hamile kalabildigimi esimdede bendede bi sorun olmadigini ogrendik

Kizlar 2 gundur git gide koyulan test bugun bi anda baya acildi rengi. Yani dun adetim bitti zaten degerlendirdik pvulasyonum hemen bu hafta olur diye. Gun asiri olsun diye. Fakat bugun cok acik renkte olunca korktum gecen ayki gibi yumurtlama olmassa diye.

yani sen adet günündemi yumurtluyorsun ? bence adet hormonuyla ilgili bir şey bu , dogru oldugunu dusunmuyorum. kesinlikle doktorunla görüş. çünkü adetken eski yumurta atılır, yumurtlanması çok zor çok nadir olur.. ama sen o nadirlerden biriysen kesinlikle bunu öğrenmen lazım

yani sen adet günündemi yumurtluyorsun ? bence adet hormonuyla ilgili bir şey bu , dogru oldugunu dusunmuyorum. kesinlikle doktorunla görüş. çünkü adetken eski yumurta atılır, yumurtlanması çok zor çok nadir olur.. ama sen o nadirlerden biriysen kesinlikle bunu öğrenmen lazım
Adet döneminde yeni yumurta oluşmaya başlar bi yandan ve çatlamış olması mümkün çok nadir de olsa oluyor bu yüzden bazı kadınlar hemen adet bitimi hamile kalıyor mümkün olabilir canım imkansız değil ;)

Simdi doktordan ciktim ve folikel (turkcesini bilmiyorum yumurtaciklar herhalde) olusmus ama ermemis dedi. 2 gun sonra birdaha gel dedi once. Sonra 2 adet arasi 16 gun suruyor deyince ozaman direk olgunlasamadan adet oluyorsun. Haftaya kana baktiktan sonra ozaman gorusme yaparken sana bi ilac vereyim ilacla duzenleriz dedi. Fazla da detaya girmedi daha bitmedigi icin tahliller. Benim anlamadigim sey yumurtanin olgunlasmamasi ile yumurtlamamak ayni sey mi? Yani doktorun tabiri siserken geri sonuyor yumurtaciklar dedi.

Adet döneminde yeni yumurta oluşmaya başlar bi yandan ve çatlamış olması mümkün çok nadir de olsa oluyor bu yüzden bazı kadınlar hemen adet bitimi hamile kalıyor mümkün olabilir canım imkansız değil :KK66:

Simdi doktordan ciktim ve folikel (turkcesini bilmiyorum yumurtaciklar herhalde) olusmus ama ermemis dedi. 2 gun sonra birdaha gel dedi once. Sonra 2 adet arasi 16 gun suruyor deyince ozaman direk olgunlasamadan adet oluyorsun. Haftaya kana baktiktan sonra ozaman gorusme yaparken sana bi ilac vereyim ilacla duzenleriz dedi. Fazla da detaya girmedi daha bitmedigi icin tahliller. Benim anlamadigim sey yumurtanin olgunlasmamasi ile yumurtlamamak ayni sey mi? Yani doktorun tabiri siserken geri sonuyor yumurtaciklar dedi.
Hayir yumurtan oluyor ama catliyacak boyuta gelmiyor anlamina geliyor.

O kadınlardan biriysen hemen doktora git zaman kaybetmeden . çünkü günler sayılı biliyorsun... hele adet döneminde ilişkinin pek önerildiğini duymadım açıkcası.

Hayir yumurtan oluyor ama catliyacak boyuta gelmiyor anlamina geliyor.

O kadınlardan biriysen hemen doktora git zaman kaybetmeden . çünkü günler sayılı biliyorsun... hele adet döneminde ilişkinin pek önerildiğini duymadım açıkcası.

Kizlar tekrar tekrar konu acmiyim dedim de o yuzden bi sorum daha var.

Kür veya herhangi evde kullanilabilcek bisey varmi? Kayinvalidem turkiyede olmassa aktardan aldirayim ona bu hafta geliyor.

Kizlar tekrar tekrar konu acmiyim dedim de o yuzden bi sorum daha var.

Kür veya herhangi evde kullanilabilcek bisey varmi? Kayinvalidem turkiyede olmassa aktardan aldirayim ona bu hafta geliyor.
Yumutta catlatmak icin incir kurunu duydum . ben sogan kurune basladim esimde caksir koku suyu iciriyorum ve keciboynuzu pekmezi yediriyorum

Ama incir kuru kist yapabiliuormus bilgin olsunn.

Hadi yaaa.. ben en iyisi doktorh bekliyeyim
İstersen yinede bi arastir internetten incir kurunu. Bende sogan suyundan once onu yapicaktim ama bircok kisinin olan kistini buyutmus ya da kist yapmis.

İstersen yinede bi arastir internetten incir kurunu. Bende sogan suyundan once onu yapicaktim ama bircok kisinin olan kistini buyutmus ya da kist yapmis.
Ayy cok sagol ben incir uzerinde duruyordum baya sogani da ben iyi degil diye duymustum. Hormonlari cok bozuyormus gibi biseyler okumustum uzerine durmadim ama. Sagol bu bilgiler icin canim.

Ayy cok sagol ben incir uzerinde duruyordum baya sogani da ben iyi degil diye duymustum. Hormonlari cok bozuyormus gibi biseyler okumustum uzerine durmadim ama. Sagol bu bilgiler icin canim.
Cnm tam tersi sogan kurunu kistin yok etme etkisi var ve bircok seye faydali iltihabida sokuyor :)

Back
X