Ovulasyon testlerime bakarmisiniz??

Afitab_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
976
309
103
Selam kizlar. Ben du anda klomen kullanmakta 2.ci aydayim.
Benim bu ayki adetim 15 gun surdu. Doktorum yumurtlama olmadigi icin oldugunu soyledi.
13.cu gun ovulasyon testim baya koyuydu (resim 1)
O gunu malesef degerlendiremedik.
Sonraki gun baya silikti.
15ci gun yine koyuldu (resim 2) burda da degerlendiremedik.
Sonraki gun 16.ci yine silikti. Burda degerlendirdik (Bu arada hepsini ayni saatlerde yapiyorum.
Dun 17.ci gun yine baya silikti.
Bugun 18.ci gun ve baya koyuldu!!!
(Resim 3 ustteki bugun alttaki dununki)
Kizlar yardimci olurmusunu bu ay 2.ci kez klomen kullandim ve karman corman bisey oldu???

Eklentiler

• 20170104_125851.webp
    20170104_125851.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 90
  • 20170106_141755.webp
    20170106_141755.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 97
  • 20170109_152452.webp
    20170109_152452.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 91
Bunlar tam koyu değil canım. Yumurtlama için ikisinin de aynı koyulukta olması lazım

Bencede bunlar yeterli koyulukta değil

Ama sen bugünü de değerlendir canım yumurtlaman çok çok yakın

Bunlar tam koyu değil canım. Yumurtlama için ikisinin de aynı koyulukta olması lazım

Bencede bunlar yeterli koyulukta değil

Ama sen bugünü de değerlendir canım yumurtlaman çok çok yakın

Hic biri yeterli koyulukta degil ayni olmasi lazim ikisininde

Ben simdiye kadar 3 4 aydir gozetim altindayim ve ovulasyonum 2 defa olmadi digerleri icin bisey denmedi. Sizce bu ay ovulasyon gelecekmi?
Acikcasi bundan oncekiler de hic bu kadar koyulmamisti. Ve 13.cu gun koyulup bi sonuyordu birdaha da gelmiyordu. Bu seferki baska. Insallah ben onumuzdeki gunlerde tekrar paylasirim sizinle.

Ben simdiye kadar 3 4 aydir gozetim altindayim ve ovulasyonum 2 defa olmadi digerleri icin bisey denmedi. Sizce bu ay ovulasyon gelecekmi?
Acikcasi bundan oncekiler de hic bu kadar koyulmamisti. Ve 13.cu gun koyulup bi sonuyordu birdaha da gelmiyordu. Bu seferki baska. Insallah ben onumuzdeki gunlerde tekrar paylasirim sizinle.
En temizi adet bittigi gibi 2 gunde bir iliskiye girmek

Kizlar bugun ovu testim bitmis yapamadim. Dun de degerlendiremedik cok uzgunum. Esimin cok onemli bi isi vardi ben once uyuya kaldim

Kızlar Benim de bir sormak istediğim var sizlere benim adet düzensizliğin var 34. Teste pozitif gördüm ama adetim in 45 . Günü adet gördüm.. böyle bir durumla karşılaşasınız var mi

Back
X