Ovulasyon testlerine bakar mısınız

gunes870

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2023
881
782
23
29
Kızlar merhaba, üstteki test perşembe akşamına ait alttaki testi de az önce yaptım dün test yapmamıştım yorumlarınızı bekliyorum. Hangi gün yumurtlama olmuş sizce.

Bunu bugün yaptım az önce

Eklentiler

• IMG_4749.webp
    IMG_4749.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 65
Diğerleri nerde eklenmemiş galiba

Kızlar merhaba, üstteki test perşembe akşamına ait alttaki testi de az önce yaptım dün test yapmamıştım yorumlarınızı bekliyorum. Hangi gün yumurtlama olmuş sizce.
Resim ekleyememişsiniz galiba. Sadece bugün yaptığınızın resmi var. Başka resim yok. Yani neyi yorumlayabiliriz?

Bunu bugün yaptım az önce
Bu test negatif yumurtlama değil. Ovülasyon testinde t çizgisinin c çizgisi kadar koyu veya daha koyu olması gerekiyor. Sonrasında da silikleştiğinde yumurta çatlamış, tüplere salınmış demek oluyor.

1 gün sonrasını mı değerlendirmek gerekiyordu pikten sonra
Pik olmaya yakın, pik olunca ve çizgi silikleşince değerlendirmek iyi olur. Pikten sonra çizgi silikleşince işte yumurta tüplerde döllenme için bekliyor demek. Canlılık süresi 12-24 saat. Ama spermler 3-5 gün canlı kaldığından öncesi ve sonrasını değerlendirin deniliyor.

Pik olmuş ve çatlama olmuş görünüyor bu resimde. Ama tam ney ne zaman oldu bilmek için her gün test yapmanız lâzımdı. Ama değerlendirdiyseniz sorun değil yine görmeseniz de dün mü bugün mü çatlama olmuştu.

Üstteki test veya o testin akşamı pik olmuş ertesi gün de çatlamış. Bazen ikisi aynı koyulukta olmayabiliyormuş yumurtanın büyüklüğüne bağlıymış ama sizde olmuştur muhtemelen. Yumurtlama günü, ertesi gün çatlama günü ve 3.gün eğer sperm sorunu yoksa değerlendirseniz iyi olur

Üstteki test veya o testin akşamı pik olmuş ertesi gün de çatlamış. Bazen ikisi aynı koyulukta olmayabiliyormuş yumurtanın büyüklüğüne bağlıymış ama sizde olmuştur muhtemelen. Yumurtlama günü, ertesi gün çatlama günü ve 3.gün eğer sperm sorunu yoksa değerlendirseniz iyi olur
Teşekkür ederim

Teşekkür ederim

Back
X