Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuncu kaset test pozitif bugünü ve takibi üç günü degerlendirin çatlatma günü de dahilBenim anlamadığım bir şey var bu testler hep pozitif gibi ilk kez denediğim için anlamıyorum bugünü değerlendirmeli miyim çatlamanın olmasını mı beklemeliyim
Eki Görüntüle 3618104
Kaset test daha güvenilir gibi geldi bana umarım bu ay olur 6 aydır deniyoruz ilk kez ovülasyon testiyle takip ediyorumSonuncu kaset test pozitif bugünü ve takibi üç günü degerlendirin çatlatma günü de dahil
Hep pozitif değil aslında vücutta lh hormonu hep salgılandığı için onlar hep kırmızı çıkar ama önemli olan pik günü salgılanan lh hormonu yani yumurtlama günü en fazla şekilde salgılanır bu da testte en koyu şekilde görülür yani diğer taraftaki koyulukla aynı koyuluğa ulaşır. O günü ve ondan sonraki günü özellikle çok iyi değerlendirmek gerekir :) bugün pik gibi duruyor bugünü ve ertesi günü mutlaka değerlendirmenizi öneririmBenim anlamadığım bir şey var bu testler hep pozitif gibi ilk kez denediğim için anlamıyorum bugünü değerlendirmeli miyim çatlamanın olmasını mı beklemeliyim
Eki Görüntüle 3618104
Teste devam ediyorum 12-13 16-17 değerlendirmiştik bugün 3. Gün olacak üst üste testte sanırım tamamen çatlamayı gördüm bugün devam etmeli miyim testlereHep pozitif değil aslında vücutta lh hormonu hep salgılandığı için onlar hep kırmızı çıkar ama önemli olan pik günü salgılanan lh hormonu yani yumurtlama günü en fazla şekilde salgılanır bu da testte en koyu şekilde görülür yani diğer taraftaki koyulukla aynı koyuluğa ulaşır. O günü ve ondan sonraki günü özellikle çok iyi değerlendirmek gerekir :) bugün pik gibi duruyor bugünü ve ertesi günü mutlaka değerlendirmenizi öneririm
Evet pik olmuş zaten sonra gittikçe silikleşmeye başlamış yani çatlama olmuş artıkTeste devam ediyorum 12-13 16-17 değerlendirmiştik bugün 3. Gün olacak üst üste testte sanırım tamamen çatlamayı gördüm bugün devam etmeli miyim testlere
Çok teşekkür ederim içimi rahatlatıyorsunuz Şimdi ayın kaçında test yapsak çıkar illa regl beklemek mi gerekir ?Evet pik olmuş zaten sonra gittikçe silikleşmeye başlamış yani çatlama olmuş artıkdeğerlendirmişseniz de gayet güzel. bugünden sonra devam edip etmemek size kalmış siz bilirsiniz ama bence gerek yok artı
Hep pozitif değil aslında vücutta lh hormonu hep salgılandığı için onlar hep kırmızı çıkar ama önemli olan pik günü salgılanan lh hormonu yani yumurtlama günü en fazla şekilde salgılanır bu da testte en koyu şekilde görülür yani diğer taraftaki koyulukla aynı koyuluğa ulaşır. O günü ve ondan sonraki günü özellikle çok iyi değerlendirmek gerekir :) bugün pik gibi duruyor bugünü ve ertesi günü mutlaka değerlendirmenizi öneririm
Evet pik olmuş zaten sonra gittikçe silikleşmeye başlamış yani çatlama olmuş artıkdeğerlendirmişseniz de gayet güzel. bugünden sonra devam edip etmemek size kalmış siz bilirsiniz ama bence gerek yok artık
İlk fotoğrafta net pik ikinci kurumuş muyduKızlar ben de ilk kez demiyorum benimkine de bakar mısınız pik mi değil mi
Yok aynı zamanda çekilen fotolar onlar 1 2 dk var aralarında tek çektiğim test ilk çektiğim foto toplu çektiğim testler 1 2 dk çektiğim fotoİlk fotoğrafta net pik ikinci kurumuş muydu
Bunu şuan çektimİlk fotoğrafta net pik ikinci kurumuş muydu
Pik bence değerlendir bugünü testi yapmaya devam etBunu şuan çektim
Pik gibi duruyor sen bugünü değerlendirBunu şuan çektim
Eşim evde değil maalesef ya çalışıyor iki gün yok dünü değerlendirdik ama önümüzdeki iki gün yokPik gibi duruyor sen bugünü değerlendir
Yine de tutar mı acabaPik gibi duruyor sen bugünü değerlendir
Canım kaliteli sperm ve kaliteli yumurta denk gelirse pik Günün bugün . Bugün ve yarını mutlaka değerlendir inşallah tutarYine de tutar mı acaba
Teşekkür ederim inşallah dualarım kabul olur saolun siz de yardımınız içinCanım kaliteli sperm ve kaliteli yumurta denk gelirse pik Günün bugün . Bugün ve yarını mutlaka değerlendir inşallah tutar
Rica ederim canım inşallahTeşekkür ederim inşallah dualarım kabul olur saolun siz de yardımınız için![]()