daha önce kaset test yapmıştım diger aylar ama kuruma cizgisi bile cıkmadı bembeyaz buz gibiydi ben normalde buna da ihtimal vermem ama ovülasyon beni çok yanılttı pcos var bende ama sadece ultrasonda.. hormonlar normalmiş.. kist falan hamile kalmanı engellicek hiç bişe yok demişti doktor agustosta.. ilk kez ovülasyon denedim.. erken gebelik testlerine güvenim yok niyeyse bilmediğim bi markaydı bide.. hayırlısı artıkVar gibi canım ama acele etme adet gününe yakın tekrarla koyulaşma olunca kan verirsin.cpk erken davranmak stresten başka birşeye yaramaz.hakkinda hayırlısı olsun
çok teşekkür ederim gece 11 de yapmıştım yarın sabah tekrar deniycem :)Adet gününü bekle canım direk kan verirsin yada 2 gün de bir testi ilk idrarla tekrarla
erken gebelik testine güvenme canım silik çıkıyor ama kan negatif. Benimde başıma geldi. Regline 2 3 gün kala kaset test dene hakkında hayırlsıPembe olan ge5 erken gebelik üzerinde ilişkiden 5 gün sonra bile gösterir yazıyo diğeri artımed kaset test
evet zaten ona hiç güvenmiyorum canım, kaset ve ovülasyon tek ümidim bakalım..erken gebelik testine güvenme canım silik çıkıyor ama kan negatif. Benimde başıma geldi. Regline 2 3 gün kala kaset test dene hakkında hayırlsı
Hayırlı haberler al inşallah canımevet zaten ona hiç güvenmiyorum canım, kaset ve ovülasyon tek ümidim bakalım..
hepimiz tez zamanda şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine inşALLAH AMİN...Hayırlı haberler al inşallah canım
Merhaba, bende de şu an ge5 erken gebelik testi var. İyi bir marka mı ? Ne zaman yapmalıyım?Pembe olan ge5 erken gebelik üzerinde ilişkiden 5 gün sonra bile gösterir yazıyo diğeri artımed kaset test
malesef iki gün sonra hastalandım.. erken gebelik testlerine asla güvenmiyorum adetiniz geçince kan verin en erken bir hafta sonra.. kesin sonuç alırsınız :) ben bir hafta geciktim ve negatif. :)Merhaba, bende de şu an ge5 erken gebelik testi var. İyi bir marka mı ? Ne zaman yapmalıyım?
Allah nasip etsin inşallahmalesef iki gün sonra hastalandım.. erken gebelik testlerine asla güvenmiyorum adetiniz geçince kan verin en erken bir hafta sonra.. kesin sonuç alırsınız :) ben bir hafta geciktim ve negatif. :)
Allah hepimizin gönlüne göre versin inş vardır.. dileğin ne ise gerçekleşsin en kısa zamanda :)Allah nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?