- 23 Mayıs 2025
- 395
- 226
- 18
- 29
- Konu Sahibi elephant11
-
Evet cnm var gibi hayirli olsun insallahKızlar selam bat 9 Eylül dün ovülasyon testim koyulaşmaya başlayınca bugün erken gebelik ve laboquick yaptım. Çizgileri sizde görüyor musunuzzzEki Görüntüle 3641211
Merhaba kan verdınızmı acaba benımde lh testlerım adetten 2 gun once koyu çıkmaya başladı bugun adet gunumEki Görüntüle 3641774 ovülasyon testim bugün böyle cıktııı yarın regl günüm
Hayır bende adet günümü bekliyorum eğer olmazsam kan vereceğim sizde olmazsanız yarın verin benceMerhaba kan verdınızmı acaba benımde lh testlerım adetten 2 gun once koyu çıkmaya başladı bugun adet gunum
Valla testte tam pozıtıf görmeden vermek istemıyorum cunku hayal kırıklığı oluyoHayır bende adet günümü bekliyorum eğer olmazsam kan vereceğim sizde olmazsanız yarın verin bence
Ama sızın cızgılerınız baya bellı bence pozıtıf sızınHayır bende adet günümü bekliyorum eğer olmazsam kan vereceğim sizde olmazsanız yarın verin bence
Evet canım zaten o kadar çok belirti yaşıyorum ki iyice yükselsin diye bekliyorum aslında sonra 2 güne bi kan ver çok yorucu oluyorAma sızın cızgılerınız baya bellı bence pozıtıf sızın
Evet orası oyle ne belırtın var valla bende ara ara adet olcakmısım gıbı kasılmalar oluyodu bugun oda bitti sadece gogus uçlarım acıyoEvet canım zaten o kadar çok belirti yaşıyorum ki iyice yükselsin diye bekliyorum aslında sonra 2 güne bi kan ver çok yorucu oluyor
Canım göğüslerim inanılmaz ağrıyor sonra uyku hali beni bitirdi baş ağrısıyla beraber ama bu üç gündür falan var bir de kasıklarım ağrıyor benim de beyaz akıntım var aynı zamandaEvet orası oyle ne belırtın var valla bende ara ara adet olcakmısım gıbı kasılmalar oluyodu bugun oda bitti sadece gogus uçlarım acıyo
Beyaz akıntı bendede devam edıyor hala çok zor işler ya valla 2 senedir uğraşıyoruz yoruldum artıkCanım göğüslerim inanılmaz ağrıyor sonra uyku hali beni bitirdi baş ağrısıyla beraber ama bu üç gündür falan var bir de kasıklarım ağrıyor benim de beyaz akıntım var aynı zamanda
Haklısınız benimde bi kürtajım bi kimyasalım var artık hamile kaldığına bile sevinemiyorum ya bi daha kötü şeyler olursa diyeBeyaz akıntı bendede devam edıyor hala çok zor işler ya valla 2 senedir uğraşıyoruz yoruldum artık
Bende hiç uluşmadı gebelık öyle düşünme onun olucağı varsa olur zaten rabbım hayırlısıyla nasıp etsinHaklısınız benimde bi kürtajım bi kimyasalım var artık hamile kaldığına bile sevinemiyorum ya bi daha kötü şeyler olursa diye
Umarım rabbim sizede nasip eder tez zamandaBende hiç uluşmadı gebelık öyle düşünme onun olucağı varsa olur zaten rabbım hayırlısıyla nasıp etsin
Aminnn inşallahUmarım rabbim sizede nasip eder tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?