Ovülasyon ve gebelik testiii

elephant11

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2025
253
109
18
29
Kızlar selam bat 9 Eylül dün ovülasyon testim koyulaşmaya başlayınca bugün erken gebelik ve laboquick yaptım. Çizgileri sizde görüyor musunuzzz

Eklentiler

• IMG_8429.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_8428.webp
    4 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_8426.webp
    6 KB · Görüntüleme: 18
Evet canım zaten o kadar çok belirti yaşıyorum ki iyice yükselsin diye bekliyorum aslında sonra 2 güne bi kan ver çok yorucu oluyor
Evet orası oyle ne belırtın var valla bende ara ara adet olcakmısım gıbı kasılmalar oluyodu bugun oda bitti sadece gogus uçlarım acıyo

Evet orası oyle ne belırtın var valla bende ara ara adet olcakmısım gıbı kasılmalar oluyodu bugun oda bitti sadece gogus uçlarım acıyo
Canım göğüslerim inanılmaz ağrıyor sonra uyku hali beni bitirdi baş ağrısıyla beraber ama bu üç gündür falan var bir de kasıklarım ağrıyor benim de beyaz akıntım var aynı zamanda

Canım göğüslerim inanılmaz ağrıyor sonra uyku hali beni bitirdi baş ağrısıyla beraber ama bu üç gündür falan var bir de kasıklarım ağrıyor benim de beyaz akıntım var aynı zamanda
Beyaz akıntı bendede devam edıyor hala çok zor işler ya valla 2 senedir uğraşıyoruz yoruldum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…