• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon ve Gebelik Testlerimi Çok Ucuza Alıyorum

Henüz iki çizgi tam aynı koyuluğa gelmemiş canım, yarın muhtemelen çok koyu çıkar.

Çatlama günün yakın, muhtemelen 12-13. gün çatlamış olursun.

Bu günleri es geçme, ilişkiyi artır canım, unutma pik yaptıktan sonraki ilk silikleşmiş testinde tam olarak çatlamış olacaksın.
O yüzden silikleşmeyi yakaladığın 1-2 günü de mutlaka değerlendirmelisin
:34:

Peki canım dediklerini dikkate alıcam :)

Rica ederim canım, inşallah en hayırlı zamanda bebeğin seninle olur :16:
Bu arada, hangi başlıkta okudun? Merak ettim de :12:
Mümkün olduğunca yaygınlaştırmakta fayda var tabi, onca para dökmeye gerek yok bu testlere öyle değil mi ama? :31:

sanırım ovulasyon testi ile gebeliğe hazırlananlar başlığındaydı

bugün testlerim geldi:1::1::1:

eylül ayında uygulamaya başlıyacağım:3::3::3::3::3:
soracaklarım olursa hangi topiğe yazabilirim:34::34::34:

Arkadaşlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Malesef benim gerek kalmadı :50: Doktor tüp bebek dedi. Zaten daha önce 2 kere denemiştik. İnşallah bu sefer olur. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

arkadaşlar rica etsem banada adresi yollarmısınız ? :)
inş hepimize ugurlu gelsin bu topikk.

sanırım ovulasyon testi ile gebeliğe hazırlananlar başlığındaydı

bugün testlerim geldi:1::1::1:

eylül ayında uygulamaya başlıyacağım:3::3::3::3::3:
soracaklarım olursa hangi topiğe yazabilirim:34::34::34:

Testlerin sana şans getirsin inşallah canım :16:
Sorularını sabit konularda olan ovulasyon testleri topiğine yazabilirsin canım, ama buraya da yazsan yardımcı oluruz tabiki :34:

Arkadaşlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Malesef benim gerek kalmadı :50: Doktor tüp bebek dedi. Zaten daha önce 2 kere denemiştik. İnşallah bu sefer olur. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

İnşallah sağlıcakla gebe kalırsın tatlım, güzel haberlerini bekliyoruz
:16:

arkadaşlar rica etsem banada adresi yollarmısınız ? :)
inş hepimize ugurlu gelsin bu topikk.

Gönderdim canım
:34:

Siparişlerim 1 gün sonra elime geçti. Çok uygun fiyata birsürü test aldım. Teşekkürler sayın phia :))

Tam zamanında vermişim canım siparişi. Salı günü sipariş verdim, çarşamba günü elime geçti. Perşembe günü koyu çizgiyi gördüm yumurtlama günümmüş. 1-2 sonra gelseydi geçmiş olacaktı günüm.

Çarşamba günü yani 9. gün test elime geçti. Kullanmaya başladım. Bu şekilde çıktı.

Eki Görüntüle 783912

Topiğimizin ilk hamişiiiiiii :46::46::46:
Hayırlı olsun canım, sağlıklı bir gebelik geçirip sağ salim bebişini kucağına almanı diliyorummm :16::16:
Ayağını sürü de biz de arkandan gelelim inşallaaahhh :13:

Topiğimizin ilk hamişiiiiiii :46::46::46:
Hayırlı olsun canım, sağlıklı bir gebelik geçirip sağ salim bebişini kucağına almanı diliyorummm :16::16:
Ayağını sürü de biz de arkandan gelelim inşallaaahhh :13:

Sağol canım. Allah razı olsun. Senin sayende aldım testlerimi. Ve sonuç olarak bebişim geliyorum dedi.

Merhabalar kızlar...
Konumuzun başlığında da yazdığım gibi ovülasyon testlerimi ve gebelik testlerimi çok ucuza alıyorum...
Gebelik testlerine eczaneden ne paralar dökmüştüm her ay her ay...
Ovülasyon testlerini de malum yer ggden alırdım...

Ama bir gün tesadüfen bir kimya malzemeleri satan bir dükkanın önünden geçtim tesadüfen (İstanbul) ve orası meğer benim ggden aldığım mağazanın ta kendisiymiş
:52::52:

Hemmeennn girdim içeri,
içeride aklınıza gelmeyecek kadar tıbbi sarf ve malzemeleri, testleri var inanamadım:52::52:
Veeee tam tamına
42 adet (21 kutu)Laboquikovulasyon testini 20 liraya aldım elden.
Aynı markanın
gebelik testini de 47 tanesini 20 liraya aldım....
Sonra en sonki testlerimi memlekette olduğum için telefonlaştım ve hesap numaralarına EFT/Havele yolu ile KDV ilaveli tutar yolladım, sağolsun kargo ile yolladılar bana, tabi kargo ücreti bana ait...

Şimdi size önerim şöyle olabilir, bu kurumun web adresi var ve oradan satışları da çok uygun, tabi elden olduğu gibi değil ama 21 kutu (42 adet) ovulasyon testi 27 lira, 50 tane gebelik testi ise 21 küsur lira...

Kredi kartına gerek yok, dediğim gibi Havale/Eft yoluyla alabiliyorsunuz hem de...

Buradan web adresini veremeyeceğim malum forumumuzun başına iş açmayalım, ama isteyenlere özelden web adresini yollarım, maksat gebelik bekleyen arkadaşlarımın işi görülsün,
beni tanıyanlar bilir zaten :34: (gebelik testlerine/ovülasyon testlerine çok paralar dökmeyin)...

Bir de bir zincir yapalım, her cevap yazan bir sonraki kişiye özel mesajla göndersin, malum ben her an yetişemeyebilirim ya da bir yığılma ile mesaj kutum dolabilir, mağdur olmasın kimse, böyle yapalım olur mu? Hem böylece topiğimizi de mümkün olduğunca güncel tutmuş oluruz ok? Bu arada Sevgili Kazen'den onay aldım, içiniz rahat olsun, yalnız malum ismi telaffuz etmeyeceğiz​ ok? :16:

canım bana özelden adresi verebilirsen çok sevinirim

arkadaşlar bende ovulasyon testi almak istiyorum. diğer topikten buraya yönlendirdiler phia yardımcı olur diye. kredi kartı kıllanmıyorum. bana da biri adresi gönderebilir mi bi an önce almam gerekiyor.

Merhabalar kızlar...
Konumuzun başlığında da yazdığım gibi ovülasyon testlerimi ve gebelik testlerimi çok ucuza alıyorum...
Gebelik testlerine eczaneden ne paralar dökmüştüm her ay her ay...
Ovülasyon testlerini de malum yer ggden alırdım...

Ama bir gün tesadüfen bir kimya malzemeleri satan bir dükkanın önünden geçtim tesadüfen (İstanbul) ve orası meğer benim ggden aldığım mağazanın ta kendisiymiş
:52::52:

Hemmeennn girdim içeri,
içeride aklınıza gelmeyecek kadar tıbbi sarf ve malzemeleri, testleri var inanamadım:52::52:
Veeee tam tamına
42 adet (21 kutu)Laboquikovulasyon testini 20 liraya aldım elden.
Aynı markanın
gebelik testini de 47 tanesini 20 liraya aldım....
Sonra en sonki testlerimi memlekette olduğum için telefonlaştım ve hesap numaralarına EFT/Havele yolu ile KDV ilaveli tutar yolladım, sağolsun kargo ile yolladılar bana, tabi kargo ücreti bana ait...

Şimdi size önerim şöyle olabilir, bu kurumun web adresi var ve oradan satışları da çok uygun, tabi elden olduğu gibi değil ama 21 kutu (42 adet) ovulasyon testi 27 lira, 50 tane gebelik testi ise 21 küsur lira...

Kredi kartına gerek yok, dediğim gibi Havale/Eft yoluyla alabiliyorsunuz hem de...

Buradan web adresini veremeyeceğim malum forumumuzun başına iş açmayalım, ama isteyenlere özelden web adresini yollarım, maksat gebelik bekleyen arkadaşlarımın işi görülsün,
beni tanıyanlar bilir zaten :34: (gebelik testlerine/ovülasyon testlerine çok paralar dökmeyin)...

Bir de bir zincir yapalım, her cevap yazan bir sonraki kişiye özel mesajla göndersin, malum ben her an yetişemeyebilirim ya da bir yığılma ile mesaj kutum dolabilir, mağdur olmasın kimse, böyle yapalım olur mu? Hem böylece topiğimizi de mümkün olduğunca güncel tutmuş oluruz ok? Bu arada Sevgili Kazen'den onay aldım, içiniz rahat olsun, yalnız malum ismi telaffuz etmeyeceğiz​ ok? :16:

Günaydınlar

ben de linki alabilir miyim acaba??

Back
X