• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon ve Gebelik Testlerimi Çok Ucuza Alıyorum

yok mu adresi bana verebilecek kimse

slm cnm vermek isterdim ama özel msj atma hakkım henüz yok ama phia gördüğü zaman o size linki özel msj la atar burdan da linki veremiyoruz sitemizin başına iş açmamak için üzgünüm elimden bişi gelmiyor :(

Son düzenleme:
slm phia sana çok tşk ederim verdiğin link sayesinde satılan yeri buldum kendim gittim aldım bana yakın bi yerdeymiş 20 tane ovi testi 15 tl ye 10 adet gebelik testi 5 tl ye aldım inşallah bir daha almama gerek kalmaz sana çok dua ediyorum arkadaşım :16:

Rica ederim canım :34:
İnşallah bu testlerin sana şans getirir ve bebeğini kucağına almaya vesile olur canım :16:
Duaların için de ben teşekkür ederim, Allah razı olsun arkadaşım :31:

..........mesaj tekrarı............

Son düzenleme:
teşekkürler. nasıl kullanıyoruz bunu. her gün sabah mı yapıyoruz?

Yok canım,sabah değil, yani asla ilk idrar ile değil...
Test için en uygun saatler saat 11.00, 15.00 ve 17.00
Bu vakitlerden sana en uygun hangisi ise hep o saatte ölçüyorsun, ama ben sana öğleden sonraki saatleri tavsiye ederim.
Testi uygulamadan önce 2-3 saatlik bir sıvı perhizi yapıyorsun, yani sıvı alımını minimuma indiriyorsun.
Testine idrarını her zaman aynı ölçüde damlat, ben 4 damla damlatıyorum.
Sonra testin üzerine (sol tarafına) reglinin kaçıncı gününde olduğunu yazıyorsun asetat kalemiyle, mesela 9. GÜN.
Sonra 10 dk. olunca, hatta 8. dakikalarda fotoğrafını çek testinin.
Yani her testi ayrı ayrı fotolandırmış olacaksın, aynı dakikada...
Böylece günler arası doğru bir kıyas yapmış olursun, oluruz...

Lütfen linki banada atın lütfeeeen

Gönderdim güzelim
:34:

Merhabalar kızlar...
Konumuzun başlığında da yazdığım gibi ovülasyon testlerimi ve gebelik testlerimi çok ucuza alıyorum...
Gebelik testlerine eczaneden ne paralar dökmüştüm her ay her ay...
Ovülasyon testlerini de malum yer ggden alırdım...

Ama bir gün tesadüfen bir kimya malzemeleri satan bir dükkanın önünden geçtim tesadüfen (İstanbul) ve orası meğer benim ggden aldığım mağazanın ta kendisiymiş
:52::52:

Hemmeennn girdim içeri,
içeride aklınıza gelmeyecek kadar tıbbi sarf ve malzemeleri, testleri var inanamadım:52::52:
Veeee tam tamına
42 adet (21 kutu)Laboquikovulasyon testini 20 liraya aldım elden.
Aynı markanın
gebelik testini de 47 tanesini 20 liraya aldım....
Sonra en sonki testlerimi memlekette olduğum için telefonlaştım ve hesap numaralarına EFT/Havele yolu ile KDV ilaveli tutar yolladım, sağolsun kargo ile yolladılar bana, tabi kargo ücreti bana ait...

Şimdi size önerim şöyle olabilir, bu kurumun web adresi var ve oradan satışları da çok uygun, tabi elden olduğu gibi değil ama 21 kutu (42 adet) ovulasyon testi 27 lira, 50 tane gebelik testi ise 21 küsur lira...

Kredi kartına gerek yok, dediğim gibi Havale/Eft yoluyla alabiliyorsunuz hem de...

Buradan web adresini veremeyeceğim malum forumumuzun başına iş açmayalım, ama isteyenlere özelden web adresini yollarım, maksat gebelik bekleyen arkadaşlarımın işi görülsün,
beni tanıyanlar bilir zaten :34: (gebelik testlerine/ovülasyon testlerine çok paralar dökmeyin)...

Bir de bir zincir yapalım, her cevap yazan bir sonraki kişiye özel mesajla göndersin, malum ben her an yetişemeyebilirim ya da bir yığılma ile mesaj kutum dolabilir, mağdur olmasın kimse, böyle yapalım olur mu? Hem böylece topiğimizi de mümkün olduğunca güncel tutmuş oluruz ok? Bu arada Sevgili Kazen'den onay aldım, içiniz rahat olsun, yalnız malum ismi telaffuz etmeyeceğiz​ ok? :16:
özelden banada yazarmısın:16::16:

Yok canım,sabah değil, yani asla ilk idrar ile değil...
Test için en uygun saatler saat 11.00, 15.00 ve 17.00
Bu vakitlerden sana en uygun hangisi ise hep o saatte ölçüyorsun, ama ben sana öğleden sonraki saatleri tavsiye ederim.
Testi uygulamadan önce 2-3 saatlik bir sıvı perhizi yapıyorsun, yani sıvı alımını minimuma indiriyorsun.
Testine idrarını her zaman aynı ölçüde damlat, ben 4 damla damlatıyorum.
Sonra testin üzerine (sol tarafına) reglinin kaçıncı gününde olduğunu yazıyorsun asetat kalemiyle, mesela 9. GÜN.
Sonra 10 dk. olunca, hatta 8. dakikalarda fotoğrafını çek testinin.
Yani her testi ayrı ayrı fotolandırmış olacaksın, aynı dakikada...
Böylece günler arası doğru bir kıyas yapmış olursun, oluruz...

Gönderdim güzelim
:34:

ben 2 tane yaptım 2 sinide attım :)

Herkese merhabalar, özellikle de konu sahibi arkadaşıma...

İyi bir doktorun hamile kalma ihtimalimin %5 olduğunu söylediği ay, ilaç kullandım fakat yumurtam oluşmadı ve hamile kalamadım. Sonraki ay tedaviden vazgeçip ovülasyon testini ilk kez kullandım ve o ay hamile kaldım :nazar:

Elimde bolca gebelik ve ovülasyon testi kaldı. İhtiyacı olan arkadaşlara gönderebilirim. Birden fazla talip çıkması durumunda en fazla 2-3 kişiye paylaştırabileceğim. İhtiyacı olanlar özel mesaj olarak ya da konudan yazarak bana ulaşabilirler.

Hamile kalma öykümün detaylarını merak edenler için, işte konum burada:

http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/657069-cok-sukur-rabbime.html

Sevgiler...

Back
X