- 26 Ağustos 2020
- 1.578
- 789
- 73
- 29
- Konu Sahibi Pembeyuvam
Kızlar buraya reglime son 5 gün kala yapılan Ovülasyon testlerimi koyuyorum bu şekilde hamilelik öğrenen oldu mu ? Bu arada reglime 3 gün kaldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilemisin canimKızlar buraya reglime son 5 gün kala yapılan Ovülasyon testlerimi koyuyorum bu şekilde hamilelik öğrenen oldu mu ? Bu arada reglime 3 gün kaldı
Bende de yakında ondan sordum 6 gün kala üsteki 5gun kala ortadaki 4gun kala alttakiKızlar buraya reglime son 5 gün kala yapılan Ovülasyon testlerimi koyuyorum bu şekilde hamilelik öğrenen oldu mu ? Bu arada reglime 3 gün kaldı
Henüz adet olmadım canım 23 ünde olmam lazımdıHamilemisin canim
Hayirlisi ins .test durumların nasil simdiHenüz adet olmadım canım 23 ünde olmam lazımdı
Tamam canım bende adet olmadım gebelik testi yaptım negatif cikti lh testlerim böyle en altaki bugününHayirlisi ins .test durumların nasil simdi
Kuzum ben kan verdim 2 gün önce negatif şimdi test yaptım ilk 10 dakika da çıktı anlamıyorum
E bu baya pozitifKuzum ben kan verdim 2 gün önce negatif şimdi test yaptım ilk 10 dakika da çıktı anlamıyorum
Kuzum 2 gün önce kan sonucun 0.1 di 2 gün içerisinde böyle gösterir mi anlayamadım vallaE bu baya pozitif![]()
Geç döllenme falan mı oldu acabaKuzum 2 gün önce kan sonucun 0.1 di 2 gün içerisinde böyle gösterir mi anlayamadım valla![]()
Simdi hamis misin negatif dedin kanKuzum 2 gün önce kan sonucun 0.1 di 2 gün içerisinde böyle gösterir mi anlayamadım valla![]()
Bilmiyorum kuzum adet olacağıma dair belirti falan da yok sadece sık idrara çıkma ve kabızlık gibi belirtilerim varGeç döllenme falan mı oldu acaba![]()
Evet 2 gün önce verdiğim negatifdi bugün yaptım böyle çıktı adet olacağıma dair belirtim yok sadece sık idrara çıkma ve kabızlkk gibi bir durum varSimdi hamis misin negatif dedin kan
Allah Allah.. Kan ne zaman vereceksin cnmEvet 2 gün önce verdiğim negatifdi bugün yaptım böyle çıktı adet olacağıma dair belirtim yok sadece sık idrara çıkma ve kabızlkk gibi bir durum var![]()
Kuzum tam çizgi çıkana kadar vermicem karar verdimAllah Allah.. Kan ne zaman vereceksin cnm
HamilemsnzKuzum tam çizgi çıkana kadar vermicem karar verdim
Kuzum hala regl olmadımHamilemsnz
Test ypmadnmı hcKuzum hala regl olmadım