Sağlıkla ilerlesin inşallahBende bu markanin lh testine gore hamile kaldim. Bendede silik cikti suan hamileyim adetime 3 gun var kan verdim hcg 98 guvenilir bir marka bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla ilerlesin inşallahBende bu markanin lh testine gore hamile kaldim. Bendede silik cikti suan hamileyim adetime 3 gun var kan verdim hcg 98 guvenilir bir marka bence.
Bir kaç gün beklemek istiyorum elimde test azaldı gidip alacak vaktimde pek olmuyorÇok merak ettim sabah test yaparsanız bizede haber vermeyi unutmayın çok benziyor öykümüz![]()
Çok merak ettim sabah test yaparsanız bizede haber vermeyi unutmayın çok benziyor öykümüz![]()
Canım ovıtrelle iğne vuruldugun anda gebelık hormonu salgıladığı ıcın 7 gune kadar pozıtıfıf gosterıyor bazılarında daha fazla gunde olabılır sonra sılıklesmesı lazım sılıklestıkten sonra tammen yok oluyor sonra tekrar artartsa eger gebesın yanı hala gebe olma sansın var en az 13 gun bekleEki Görüntüle 3662941 çokta koyulaşmadı yani yoruldum gerçekten bilmiyorum ümidim kırılıyor gibi yine kimyasala dönüşecek gibi hissediyorum
Canım bende iğne yok. Normal süreçteyim. Sadece koraspirin ve folik asit alıyorum. İki 19-20 ekimde innovita testim pozitifti sonraki günler bugünde dahil olacak şekilde awox yapıyorum ama pozitif değil yani varsa bile insnılmaz zor gözle görmesiCanım ovıtrelle iğne vuruldugun anda gebelık hormonu salgıladığı ıcın 7 gune kadar pozıtıfıf gosterıyor bazılarında daha fazla gunde olabılır sonra sılıklesmesı lazım sılıklestıkten sonra tammen yok oluyor sonra tekrar artartsa eger gebesın yanı hala gebe olma sansın var en az 13 gun bekle
Herkeste ilk 5 gun pozıtıf cıkıyor
Anladım inşallah pozitif olur kan pıhtılasma var sanırım bende aynı coraspın kulllanatak gebelık denıyorum 6 haftalık bebegımı kaybettım bendeCanım bende iğne yok. Normal süreçteyim. Sadece koraspirin ve folik asit alıyorum. İki 19-20 ekimde innovita testim pozitifti sonraki günler bugünde dahil olacak şekilde awox yapıyorum ama pozitif değil yani varsa bile insnılmaz zor gözle görmesi
Bende aynı şekilde, 9 haftalık bebeğimi kaybettim. Artık o kadar ihtiyacım var ki bebeğime, allahım isteyen herkse nasip etsinAnladım inşallah pozitif olur kan pıhtılasma var sanırım bende aynı coraspın kulllanatak gebelık denıyorum 6 haftalık bebegımı kaybettım bende
Amin canım yaşayan bılır gercektenBende aynı şekilde, 9 haftalık bebeğimi kaybettim. Artık o kadar ihtiyacım var ki bebeğime, allahım isteyen herkse nasip etsin
Merhaba son durum ne olduBende aynı şekilde, 9 haftalık bebeğimi kaybettim. Artık o kadar ihtiyacım var ki bebeğime, allahım isteyen herkse nasip etsin
Merhaba, şu an reglimin son günü kasım ayınsan umutluyum inşalah, sizdeMerhaba son durum ne oldu
Canım testlerim senin gibi silik yalancı pozitif mi onlarMerhaba, şu an reglimin son günü kasım ayınsan umutluyum inşalah, sizde
Yani bende bilmiyorum artık, belkide kimyasaldı yine. Umarım seninkiler gerçekten pozitiftir canımCanım testlerim senin gibi silik yalancı pozitif mi onlar![]()
İnşallah Rabbım en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallahYani bende bilmiyorum artık, belkide kimyasaldı yine. Umarım seninkiler gerçekten pozitiftir canım![]()