Ovulasyon testleri genelde iki uc gun ust uste yapilinca onckeine ve sonrakine gore degerlndirilir. Tek basina pik mi bilmek zorKızlar son reglim tarihim 15 nisan elimde ovülasyon testi olmadığı için klasik hesaplama ile 25 26 27 28 29 30 1 olmak üzere her günü değerlendirdik. Bugün şeffaf akıntım gelince acaba bugün mü yumurtlamam oldu diye düşündüm ayın 3 ümü acaba benim yumurtlamam dedim ovülasyon testi aldım böyle çıktı. Bu yumurtlanın geçtiğini gösteriyor yoksa yakın zamanda yumurtlama olacak gibi mi hiç anlamadım yoksa bugün mü yumurtladım
Doktorlar yumurtlama hesabını ortalama olarak şöyle hesaplıyor ,son adet tarıhınden 14 gün cıkarıcaksınız 15-14=1 yanı sızın yumurtlama gununuz hesaba göre 1 mayıs oluyor ortalama olarak o yuzden sız tam bılemıcegınızden 25 nısan ve 5 mayıs arasını gün aşırı degerlendırırsenız yumurtlamayı kaçırma sansınız düşük olur.Ve ovulasyon testı regl bıttıgı gun baslanır bır sonrakı regl tarıhıne kadar ve pik gunu anlasılır.Bu testte anlasılmaz.Gebelık oluncada cokk akıntı oluyor,adet oncesıde olabılıyor ve yumurtlama zamanı da ,sadece akıntı kafanızı karıstırmasın ve çatlama oldugunda bı agrı olur kasıkta.Tabı herkes hıssetmeyebılır.Kızlar son reglim tarihim 15 nisan elimde ovülasyon testi olmadığı için klasik hesaplama ile 25 26 27 28 29 30 1 olmak üzere her günü değerlendirdik. Bugün şeffaf akıntım gelince acaba bugün mü yumurtlamam oldu diye düşündüm ayın 3 ümü acaba benim yumurtlamam dedim ovülasyon testi aldım böyle çıktı. Bu yumurtlanın geçtiğini gösteriyor yoksa yakın zamanda yumurtlama olacak gibi mi hiç anlamadım yoksa bugün mü yumurtladım
Evet çatlama ve birgün sonrasını değerlendirin ben öyle yaptım hamileyimSabah tekrar yaptığımda daha silik olursa çatlama günüm demek mi yani, çatlama gününüde değerlendirmelimiyim
Aşağıdaki şimdi yaptığım sence bugün çatlamamıEvet çatlama ve birgün sonrasını değerlendirin ben öyle yaptım hamileyim
Evet çatlamış canımAşağıdaki şimdi yaptığım sence bugün çatlamamı
Spermler kadın vücudunda 2 3 gün canlı kalabiliyormuş canım ve bir gebenin günlüğünü takip ediyorum her akıntı yumurtlama olmayabiliyormuş adet bittikten sonra ertesi gün ovülasyon testi ile yumurtlama takibi yapmak en doğrusuymuş yumurtlama görene kadar 3 gün arayla birliktelik yumurtlama görünce 3 gün üst üste birliktelik eğer eşinde sperm sorunu varsa 1 gün arayla olacak şekilde olmasını söylüyorBugünü değerlendiremedim malesef ihtimal yokmu yani bu durumda, yumurtlama tarihimi uygulamadan hesaplamıştım dediğim gibi her gün ilişki oldu ama meğer bugünmüymüş yani
3 gün arayla dediği 2 boş 1 dolu mu oluyor canım? Bunu anlayamıyorumSpermler kadın vücudunda 2 3 gün canlı kalabiliyormuş canım ve bir gebenin günlüğünü takip ediyorum her akıntı yumurtlama olmayabiliyormuş adet bittikten sonra ertesi gün ovülasyon testi ile yumurtlama takibi yapmak en doğrusuymuş yumurtlama görene kadar 3 gün arayla birliktelik yumurtlama görünce 3 gün üst üste birliktelik eğer eşinde sperm sorunu varsa 1 gün arayla olacak şekilde olmasını söylüyor
Galiba öyle3 gün arayla dediği 2 boş 1 dolu mu oluyor canım? Bunu anlayamıyorum
Mesela pazartesi yaptın ya diğer birlikteliğin perşembe olacak o şekilde3 gün arayla dediği 2 boş 1 dolu mu oluyor canım? Bunu anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?