Ovülasyon-yeni ay

Usagiii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2023
1.021
510
43
Kızlar merhaba. Başka sayfada da konum var ama yardımcı olabilecek olan var mı? Pik olmaya yakın mı yoksa normal koyulukta mı?

Eklentiler

• 10454250-93A7-4C30-8165-3A6292E5E6EC.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 60
Bence pik olmaya yakın, gece veya yarın sabah pik olur, çalışmalara devam
Çok teşekkür ederim canım akşam 9-10 gibi yapmama gerek var mı canım bi de yarın yaptığım saati öne çekip yapayım mı sabah yoksa yine öğlen mi yapayım canım

Çok teşekkür ederim canım akşam 9-10 gibi yapmama gerek var mı canım bi de yarın yaptığım saati öne çekip yapayım mı sabah yoksa yine öğlen mi yapayım canım
Fazla test varsa ve üç saat kadar biriktirebilirsen gece yatmadan bir dene, bazen gece oluyor, sabaha karşı azalıyor ve sabah ilk idrardan sonra piki kaçırmış olabiliyorsun.
İlk idrarla yapmayın diyorlar ama ben ilk idrarda yapmadığım zaman kacirmistim, ben senin yerinde olsam hem gece ve sabah İlk idrarla mutlaka yapardım , test yoksa sabah ilk idrara saklardim

Sabah ilk idrarla yapıldığını hiç duymamıştım canım ya. Mesela şu an en son 4.30da sıvı aldım ilaç içmem gerekiyor eğer yap dersen şimdi yaparım ona göre ilacı bekletirim

Yap geç canim birşey kaybetmezsin. Benimki geceden geliyor, sabah ilk idrarda piki görüyorum, dört saat sonra göremiyorum, o nedenle İlk idrarla yapiyorum

Yap geç canim birşey kaybetmezsin. Benimki geceden geliyor, sabah ilk idrarda piki görüyorum, dört saat sonra göremiyorum, o nedenle İlk idrarla yapiyorum
Kaset test çok var ellimde geceyi de bekleyemem sanırım. Şimdi o zaman kaset yapayım bi tane daha canım çok sağol canım. Bak kaset yaptığım da var aslında ikisini de yapmıştım bugün

Eklentiler

• 32CE1DF4-D433-460C-9EDE-041B3AD9CFD2.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 44
Kaset test çok var ellimde geceyi de bekleyemem sanırım. Şimdi o zaman kaset yapayım bi tane daha canım çok sağol canım. Bak kaset yaptığım da var aslında ikisini de yapmıştım bugün
En son yaptığımla beraber bi de canım ama bence benim için yumurtlama erken

Eklentiler

• F044E287-93B3-43BD-90B0-82CAAA5BCD45.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 30

Bu benimki, ikinci hariç hepsi ilk idrar. Iki ayrı test yapıyorum, innovita daha erken yakalıyor

Eki Görüntüle 3432054

Bu benimki, ikinci hariç hepsi ilk idrar. Iki ayrı test yapıyorum, innovita daha erken yakalıyor
Peki bi şey soracağım canım. Şimdi ben yüzdeliğe vurursam evlendiğimden beri %90 38günde oluyorum regl. Pkos görünümü var demişti doktor sonra yok demişti. Ama ilaçsız oluyorum tam 38de. Şimdi eğer bu yumurtlamaysa ve şayet gebelik oluşmazsa mantıken benim Haziran 6gibi adet olmam lazım ama o da 23güne tekabül ediyor. Yani bu benim vücuduma ters hiç olmadım çünkü. İkinci ihtimal de 2defa mı yumurtlama oluşacak acaba? bu arada vanilya neden güzel kokar babam pasta yapmayı nerden öğrendi assjdjdjkska

Pkos varsa testlerdeki bu görüntü normal olabilir.
Nadiren de olsa ikinci yumurtlama ihtimali de olası.
Birde kimsenin konuşmadigi başka bir durumda mevcut: LH hormonu iki pik dalgası halinde de gelebilir, vucudumuz ilk yumurtlamaya teşebbüs ettiğinde LH artar ama bu artış yumurtlamaya yetmezse bir hafta on gün içinde ikinciyi zorlar ve LH yine pik yapar, genelde ikinci pik ilk pikten büyüktür, buna bifazik LH deniyor, hatta başka olasılıklar da var, dolayısıyla tam bir döngüyü her gün testle izlerseniz genel bir fikriniz olabilir.

Mesela ben geçen ay 13.gun pik yaptım, bu ay 9. Gun oldu

Çok güzel anlattın canım çok teşekkürler. O zaman belki yumurtlama bu ama pkostan dolayı ikinci pik olacak bu ikinciyi zorluyor. Hiç anlamıyorum bu işlerden. Kayıplarım var ve hiç birinde belirti olmadan gebeliklerimi öğrendim. Sadece 1tanesinde yumurtalı akı kıvamında akıntım olunca değerlendirdim ki o da pek yakalayamazdım öyle oluştu

Sıkma canını, olursa olur, olmazsa da canın sağolsun. Kadın vücudu komplike, herkeste aynı şeyler olmayabilir.

Sıkma canını, olursa olur, olmazsa da canın sağolsun. Kadın vücudu komplike, herkeste aynı şeyler olmayabilir.
CANım dün ve bugünki testlerim de bunlar. Acaba gerçekten yumurtlamamıydı ve şimdi çatladı

Eklentiler

• 9F33DADE-467A-4D02-8EE6-2C43A7D9877A.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 33
CANım dün ve bugünki testlerim de bunlar. Acaba gerçekten yumurtlamamıydı ve şimdi çatladı
Bu 15dk içinde çektiğim hali. Ama şimdi saat geçince siliklik kaybolup koyu olmuş yine canım anlamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…