• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon yorumu

Mom to bee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2025
13
4
1
31
Merhaba arkadaşlar, bugün adet gecikmemin 2.günü. Akşam hem gebelik testi hem de ovülasyon testi yaptım. Mor olan gebelik testi, fotoğrafta belli olmasa da çok ince hayalet bir çizgi belirdi ama çok ince ve artımed markası için yalancı pozitif yorumları çokça yapıldığından umutlanmak istemedim. Ama pembe olan ise ovulasyon testi, ovülasyon testinin adet gecikmesinin 2.gününde bu kadar koyu çıkması beni umutlandırdı. Yorumlarınız ne olur? 🥲

Eklentiler

• IMG_0641.webp
    IMG_0641.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_0642.webp
    IMG_0642.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 37
Artimedin ovü testleri de normalden koyu çıktığı için bende emin olamadım canım ama en kesin yolu başka marka bir test bence

Merhaba arkadaşlar, bugün adet gecikmemin 2.günü. Akşam hem gebelik testi hem de ovülasyon testi yaptım. Mor olan gebelik testi, fotoğrafta belli olmasa da çok ince hayalet bir çizgi belirdi ama çok ince ve artımed markası için yalancı pozitif yorumları çokça yapıldığından umutlanmak istemedim. Ama pembe olan ise ovulasyon testi, ovülasyon testinin adet gecikmesinin 2.gününde bu kadar koyu çıkması beni umutlandırdı. Yorumlarınız ne olur? 🥲
Bana hamilesin gibi geldi içime öyle doğdu testler doğru gibi 🥰

Bu sabah erkenden yine gebelik testi yaptım, elimde artımed marka vardı onunla yaptım yine çok silik ikinci çizgi çıktı. Reglim de gelmedi, bugün 3.gecikme günü ve gelecek gibi durmuyor. İki gün önce sarıya kaçan çok açık kahve gibi akıntı peçeteye gelir gibi olmuştu çok sürmedi bir buçuk gün bile sürmedi şimdi kuruluk var. Anlayamadım ya ümitliyim ama yine de ağrı sızı belirti yok hiç 🥲

Birkaç gündür farklı markalardan erken gebelik testi yapıyorum hepsinde de çok çok silik çizgi çıkıyor. Hepsi yalancı pozitif olmaz herhalde değil mi? 🥹 Adet gecikmemin 4.günü ve olacak gibi değilim, sizce bu kadar silik çıkması normal mi? Varsa ne zaman belirginleşir? Haftaya kan vericem ama erken mi daha beklemeli miyim? Fikri olanlar yazabilirse sevinirim 🥹

Birkaç gündür farklı markalardan erken gebelik testi yapıyorum hepsinde de çok çok silik çizgi çıkıyor. Hepsi yalancı pozitif olmaz herhalde değil mi? 🥹 Adet gecikmemin 4.günü ve olacak gibi değilim, sizce bu kadar silik çıkması normal mi? Varsa ne zaman belirginleşir? Haftaya kan vericem ama erken mi daha beklemeli miyim? Fikri olanlar yazabilirse sevinirim 🥹
Silik çıkabilir hangi markalarla yaptınız, bir de kaç dk içinde cıkıyor ikinci cizgi

Back
X