T Tugce9242 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2023 2.406 354 53 26 4 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Sipser #21 Juventass .!.: Eğer bu ay da olmazsa biraz ısrar edin. Rahim filminden sonra hamile kalan çok kişi var. Genişletmek için tıkla... Yok zaten bu ay olmazsa rahim filmi çekicez dedi kendisi
Juventass .!.: Eğer bu ay da olmazsa biraz ısrar edin. Rahim filminden sonra hamile kalan çok kişi var. Genişletmek için tıkla... Yok zaten bu ay olmazsa rahim filmi çekicez dedi kendisi
T Tugce9242 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2023 2.406 354 53 26 4 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Sipser #22 Juventass .!.: Eğer bu ay da olmazsa biraz ısrar edin. Rahim filminden sonra hamile kalan çok kişi var. Genişletmek için tıkla... İnşallah gerek kalmadan bu ay olur ama yumurta gelişmedi bi türlü
Juventass .!.: Eğer bu ay da olmazsa biraz ısrar edin. Rahim filminden sonra hamile kalan çok kişi var. Genişletmek için tıkla... İnşallah gerek kalmadan bu ay olur ama yumurta gelişmedi bi türlü
Juventass Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2015 989 493 103 4 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Sipser #23 Tugce9242 .!.: İnşallah gerek kalmadan bu ay olur ama yumurta gelişmedi bi türlü Genişletmek için tıkla... İnşallah canım inşallah. Takviye kullanıyor musun?
Tugce9242 .!.: İnşallah gerek kalmadan bu ay olur ama yumurta gelişmedi bi türlü Genişletmek için tıkla... İnşallah canım inşallah. Takviye kullanıyor musun?
T Tugce9242 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2023 2.406 354 53 26 4 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Sipser #24 Juventass .!.: İnşallah canım inşallah. Takviye kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Folik asit kullanıyorum uzun zamandor d vitamini ve balık yağı kullanıyodum yeni bitti o kadar
Juventass .!.: İnşallah canım inşallah. Takviye kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Folik asit kullanıyorum uzun zamandor d vitamini ve balık yağı kullanıyodum yeni bitti o kadar
Juventass Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2015 989 493 103 4 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Sipser #25 Tugce9242 .!.: Folik asit kullanıyorum uzun zamandor d vitamini ve balık yağı kullanıyodum yeni bitti o kadar Genişletmek için tıkla... İnositol içerikli folik asitler var. İnositol yumurtalar için çok iyiymiş.
Tugce9242 .!.: Folik asit kullanıyorum uzun zamandor d vitamini ve balık yağı kullanıyodum yeni bitti o kadar Genişletmek için tıkla... İnositol içerikli folik asitler var. İnositol yumurtalar için çok iyiymiş.
T Tugce9242 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2023 2.406 354 53 26 4 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Sipser #26 Juventass .!.: İnositol içerikli folik asitler var. İnositol yumurtalar için çok iyiymiş. Genişletmek için tıkla... İnofolic combi hp dediğiniz işte onuda kullandım bu ay ama ona rağmen gelişmedi
Juventass .!.: İnositol içerikli folik asitler var. İnositol yumurtalar için çok iyiymiş. Genişletmek için tıkla... İnofolic combi hp dediğiniz işte onuda kullandım bu ay ama ona rağmen gelişmedi
Juventass Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2015 989 493 103 4 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Sipser #27 Tugce9242 .!.: İnofolic combi hp dediğiniz işte onuda kullandım bu ay ama ona rağmen gelişmedi Genişletmek için tıkla... Anladım, belki ek ilaçlar verir doktor. Gönlünüzdeki hakkınızda hayırlısı olsun, kolaylıkla olsun inşallah
Tugce9242 .!.: İnofolic combi hp dediğiniz işte onuda kullandım bu ay ama ona rağmen gelişmedi Genişletmek için tıkla... Anladım, belki ek ilaçlar verir doktor. Gönlünüzdeki hakkınızda hayırlısı olsun, kolaylıkla olsun inşallah
T Tugce9242 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2023 2.406 354 53 26 4 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Sipser #28 Juventass .!.: Anladım, belki ek ilaçlar verir doktor. Gönlünüzdeki hakkınızda hayırlısı olsun, kolaylıkla olsun inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah canım teşekkür ederim
Juventass .!.: Anladım, belki ek ilaçlar verir doktor. Gönlünüzdeki hakkınızda hayırlısı olsun, kolaylıkla olsun inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah canım teşekkür ederim
T Tugce9242 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2023 2.406 354 53 26 5 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Sipser #29 Juventass .!.: Anladım, belki ek ilaçlar verir doktor. Gönlünüzdeki hakkınızda hayırlısı olsun, kolaylıkla olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Bugün kontrole gittim ama maalesef gelişmemiş adet olunca gel rahim filmi için gün belirleyelim dedi doktorum
Juventass .!.: Anladım, belki ek ilaçlar verir doktor. Gönlünüzdeki hakkınızda hayırlısı olsun, kolaylıkla olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Bugün kontrole gittim ama maalesef gelişmemiş adet olunca gel rahim filmi için gün belirleyelim dedi doktorum
Juventass Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2015 989 493 103 5 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Sipser #30 Tugce9242 .!.: Bugün kontrole gittim ama maalesef gelişmemiş adet olunca gel rahim filmi için gün belirleyelim dedi doktorum Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun.. yumurtaların büyümemesiyle ilgili ne dedi?
Tugce9242 .!.: Bugün kontrole gittim ama maalesef gelişmemiş adet olunca gel rahim filmi için gün belirleyelim dedi doktorum Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun.. yumurtaların büyümemesiyle ilgili ne dedi?
T Tugce9242 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2023 2.406 354 53 26 5 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Sipser #31 Juventass .!.: Hayırlısı olsun.. yumurtaların büyümemesiyle ilgili ne dedi? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey demedi gelişmemiş dedi sadece
Juventass .!.: Hayırlısı olsun.. yumurtaların büyümemesiyle ilgili ne dedi? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey demedi gelişmemiş dedi sadece
Sipser Guru Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2014 2.562 1.640 333 15 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Sipser #32 Juventass .!.: Ben geçen ay film çektirdim, o yüzden geçen ayı pas geçtik, bu ay çatlatma iğnesi oldum. Bat'a 10 gün var, beklemedeyim. Senin bat ne zaman? Genişletmek için tıkla... Ne yaptın canım ?
Juventass .!.: Ben geçen ay film çektirdim, o yüzden geçen ayı pas geçtik, bu ay çatlatma iğnesi oldum. Bat'a 10 gün var, beklemedeyim. Senin bat ne zaman? Genişletmek için tıkla... Ne yaptın canım ?
Juventass Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2015 989 493 103 16 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Sipser #33 Sipser .!.: Ne yaptın canım ? Genişletmek için tıkla... Canım ben testlere göre hamileyim ama henüz ultrasonda görünmedi. İnşallah sağlıklıdır. Sen ne yaptın?
Sipser .!.: Ne yaptın canım ? Genişletmek için tıkla... Canım ben testlere göre hamileyim ama henüz ultrasonda görünmedi. İnşallah sağlıklıdır. Sen ne yaptın?
Sipser Guru Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2014 2.562 1.640 333 16 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Sipser #34 Juventass .!.: Canım ben testlere göre hamileyim ama henüz ultrasonda görünmedi. İnşallah sağlıklıdır. Sen ne yaptın? Genişletmek için tıkla... Allahım çok şükür adetime 4/5 gün var ama belirtim filan yok erken gebelik testi de negatif çıktı bugün denemeye devam …
Juventass .!.: Canım ben testlere göre hamileyim ama henüz ultrasonda görünmedi. İnşallah sağlıklıdır. Sen ne yaptın? Genişletmek için tıkla... Allahım çok şükür adetime 4/5 gün var ama belirtim filan yok erken gebelik testi de negatif çıktı bugün denemeye devam …
Juventass Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2015 989 493 103 17 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Sipser #35 Sipser .!.: Allahım çok şükür adetime 4/5 gün var ama belirtim filan yok erken gebelik testi de negatif çıktı bugün denemeye devam … Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun canım. Senin için dua edeceğim.
Sipser .!.: Allahım çok şükür adetime 4/5 gün var ama belirtim filan yok erken gebelik testi de negatif çıktı bugün denemeye devam … Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun canım. Senin için dua edeceğim.