- 10 Eylül 2020
- 149
- 67
- 13
- Konu Sahibi Masalgibii
Yumurtlama çatlama var mı acaba kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım biraz dağılmış evet tekrar yapsaydınCanım ben anlayamadım seninkini . Bu da benim ki bugün yaptım dağılmış biraz ama olmuş mudur sizce ?
Eki Görüntüle 2763426
Bilmiyorum canım Polikistik var hep böyle cıkıyo 11de yumurtalara var demişlerdi ama böyle olunca bende kararsız kaldımAa neden hep eşit
Dün yaptigimda bu kadar koyulukta degildi canim , bugun hemen cikti, c kismi o kadar genis bi koyulukta degildi bekleyince boyle olmus. Yarin tekrar yapicam belki yarin daha koyu olur .Canım biraz dağılmış evet tekrar yapsaydın
Canim polikistik overlerde hep koyu cikar diye duymuştumBilmiyorum canım Polikistik var hep böyle cıkıyo 11de yumurtalara var demişlerdi ama böyle olunca bende kararsız kaldım
Canım bide altlı üstlü hepsini koyarak çeksen daha net anlaşılır bildiğim kadar yardımcı olurumDün yaptigimda bu kadar koyulukta degildi canim , bugun hemen cikti, c kismi o kadar genis bi koyulukta degildi bekleyince boyle olmus. Yarin tekrar yapicam belki yarin daha koyu olur .
Canım neden çok zaman var aralarında her gün yapmıyormusun böyle anlaşılması zor olabilirCanım çok iyisin çok teşekkür ederim , dün yaptığımı cope attim, umudum yoktu artik yumurtlama olacagina dair cunku 28. Gunumdeyim yakinda adet olmam lazim oylesine yapiyordum testi yani. Bu aydan bunlar var elimde sadece.
Eki Görüntüle 2763432
Merhaba, yumurtlama olmadığında çizgi tek olarak mı kalıyor.. 5 gündür test yapıyorum hep negatif..Canım ben anlayamadım seninkini . Bu da benim ki bugün yaptım dağılmış biraz ama olmuş mudur sizce ?
Eki Görüntüle 2763426