Ovulasyon yumurtlama gebelik

VeterinerHekimElif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2016
86
22
88
30
Hanımlar mrblar ovulasyon testinden anlayanlar var mı acillllll

Eklentiler

• c69d1ed7-93eb-4cc4-a93d-5f34bc22f223.webp
    c69d1ed7-93eb-4cc4-a93d-5f34bc22f223.webp
    38 KB · Görüntüleme: 168
Bana da yardımcı olur musunuz kızlar. Sizce çatlama olmuş mudur?? Anlayan birileri cevap verirse çok memnun olurum 🌸🙏🏻

Eklentiler

• IMG_1388.webp
    IMG_1388.webp
    58,9 KB · Görüntüleme: 127
Canım senin 8-9 pik olmuş gibi duruyor 🤲🏻 sonradan yine mi koyulaşma olmaya başladı umarım gebe kalmissindie
Bugün ki test koyulaşmaya başladı gibi geldi. Bazılarını görüyorum çatlamayı da anlıyorlar bu testlerden. Anlaşılıyor mu öyle. İnşallah canım🙏🏻

Bugün ki test koyulaşmaya başladı gibi geldi. Bazılarını görüyorum çatlamayı da anlıyorlar bu testlerden. Anlaşılıyor mu öyle. İnşallah canım🙏🏻
Evet pikten sonra silikleşme olduğunda catladi anlamına geliyor . Geri koyulaşma oluyor gibi umarım gebe kaldığın için oluyordur 🤲🏻✨

Evet pikten sonra silikleşme olduğunda catladi anlamına geliyor . Geri koyulaşma oluyor gibi umarım gebe kaldığın için oluyordur 🤲🏻✨
Bakıyorum internetten gebelik gerçekleşirse beta hcg yükselir, Lh yi baskılar. O yüzden Lh ın düşmesi lazım. Hala koyulaşmasına üzüldüm.

Bakıyorum internetten gebelik gerçekleşirse beta hcg yükselir, Lh yi baskılar. O yüzden Lh ın düşmesi lazım. Hala koyulaşmasına üzüldüm.
Hayır canım gebeliğin ilk haftalarinda lh yuksek oluyor ve ovulasyon testi pik oluyor . Burda yüzlerce kadın bu şekilde gebe olduğunu öğrendi hep

Hayır canım gebeliğin ilk haftalarinda lh yuksek oluyor ve ovulasyon testi pik oluyor . Burda yüzlerce kadın bu şekilde gebe olduğunu öğrendi hep
Ay inşallah öyledir önceden boş gebelik geçirdiğim için bir umut oldu bana testler ve söyledikleriniz. Allah her isteyene versin. Teşekkür ederim canım

İlk gebeligimi ovulasyonla öğrenmistim. İnşallah sizin de öyledir. Belirtini var mı peki ?
Tahmini reglime 10 gün var daha. Belirtiler belki bu kadar erken başlamaz. İlk hamileliğimde aşırı göğsüm ağrıyordu, diş ağrım başlamıştı, kasıklarım ağrımaya başlamıştı. Ama ne zaman bu belirtiler başlamıştı işte orasını hatırlayamıyorum

Tahmini reglime 10 gün var daha. Belirtiler belki bu kadar erken başlamaz. İlk hamileliğimde aşırı göğsüm ağrıyordu, diş ağrım başlamıştı, kasıklarım ağrımaya başlamıştı. Ama ne zaman bu belirtiler başlamıştı işte orasını hatırlayamıyorum
10 gün olması imkansız ama 🙈 yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur genelde. Senin 9. Günün bugün. Ortalama 3 4 gün var

Back
X