- 16 Haziran 2016
- 86
- 22
- 88
- 30
- Konu Sahibi VeterinerHekimElif
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 yazan pik gibi duruyorHanımlar mrblar ovulasyon testinden anlayanlar var mı acillllll
Canım senin 8-9 pik olmuş gibi duruyorBana da yardımcı olur musunuz kızlar. Sizce çatlama olmuş mudur?? Anlayan birileri cevap verirse çok memnun olurum![]()
Bugün ki test koyulaşmaya başladı gibi geldi. Bazılarını görüyorum çatlamayı da anlıyorlar bu testlerden. Anlaşılıyor mu öyle. İnşallah canımCanım senin 8-9 pik olmuş gibi duruyorsonradan yine mi koyulaşma olmaya başladı umarım gebe kalmissindie
Evet pikten sonra silikleşme olduğunda catladi anlamına geliyor . Geri koyulaşma oluyor gibi umarım gebe kaldığın için oluyordurBugün ki test koyulaşmaya başladı gibi geldi. Bazılarını görüyorum çatlamayı da anlıyorlar bu testlerden. Anlaşılıyor mu öyle. İnşallah canım![]()
Bakıyorum internetten gebelik gerçekleşirse beta hcg yükselir, Lh yi baskılar. O yüzden Lh ın düşmesi lazım. Hala koyulaşmasına üzüldüm.Evet pikten sonra silikleşme olduğunda catladi anlamına geliyor . Geri koyulaşma oluyor gibi umarım gebe kaldığın için oluyordur![]()
Hayır canım gebeliğin ilk haftalarinda lh yuksek oluyor ve ovulasyon testi pik oluyor . Burda yüzlerce kadın bu şekilde gebe olduğunu öğrendi hepBakıyorum internetten gebelik gerçekleşirse beta hcg yükselir, Lh yi baskılar. O yüzden Lh ın düşmesi lazım. Hala koyulaşmasına üzüldüm.
Sizin gebelik var büyük ihtimal inşallah öyledirBugün ki test koyulaşmaya başladı gibi geldi. Bazılarını görüyorum çatlamayı da anlıyorlar bu testlerden. Anlaşılıyor mu öyle. İnşallah canım![]()
Ay inşallah öyledir önceden boş gebelik geçirdiğim için bir umut oldu bana testler ve söyledikleriniz. Allah her isteyene versin. Teşekkür ederim canımHayır canım gebeliğin ilk haftalarinda lh yuksek oluyor ve ovulasyon testi pik oluyor . Burda yüzlerce kadın bu şekilde gebe olduğunu öğrendi hep
Sizin gebelik var büyük ihtimal inşallah öylediri
İnşallah öyledir canım. Bir umut oldu dediğinSizin gebelik var büyük ihtimal inşallah öyledir![]()
İlk gebeligimi ovulasyonla öğrenmistim. İnşallah sizin de öyledir. Belirtini var mı peki ?İnşallah öyledir canım. Bir umut oldu dediğin![]()
İnşallah hislerimiz doğrudur , güzel haberlerini bekliyorumAy inşallah öyledir önceden boş gebelik geçirdiğim için bir umut oldu bana testler ve söyledikleriniz. Allah her isteyene versin. Teşekkür ederim canım
Sadece kasık ağrım oluyorİlk gebeligimi ovulasyonla öğrenmistim. İnşallah sizin de öyledir. Belirtini var mı peki ?
İnşallahİnşallah hislerimiz doğrudur , güzel haberlerini bekliyorum![]()
Tahmini reglime 10 gün var daha. Belirtiler belki bu kadar erken başlamaz. İlk hamileliğimde aşırı göğsüm ağrıyordu, diş ağrım başlamıştı, kasıklarım ağrımaya başlamıştı. Ama ne zaman bu belirtiler başlamıştı işte orasını hatırlayamıyorumİlk gebeligimi ovulasyonla öğrenmistim. İnşallah sizin de öyledir. Belirtini var mı peki ?
10 gün olması imkansız amaTahmini reglime 10 gün var daha. Belirtiler belki bu kadar erken başlamaz. İlk hamileliğimde aşırı göğsüm ağrıyordu, diş ağrım başlamıştı, kasıklarım ağrımaya başlamıştı. Ama ne zaman bu belirtiler başlamıştı işte orasını hatırlayamıyorum
Geçen reglim 27 Nisan da oldu. Benim genelde 30-31-32. gün falan oluyor döngüm10 gün olması imkansız amayumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur genelde. Senin 9. Günün bugün. Ortalama 3 4 gün var
Evet ama yumurtlamadan ortalama 14 gün sonra regl olunur. Senin tahmini adet tarihin yakın yani. Çünkü yumurtlama günün belli o yüzden öyle dedim.Geçen reglim 27 Nisan da oldu. Benim genelde 30-31-32. gün falan oluyor döngüm