Ovulasyon yumurtlama gebelik

Evet ama yumurtlamadan ortalama 14 gün sonra regl olunur. Senin tahmini adet tarihin yakın yani. Çünkü yumurtlama günün belli o yüzden öyle dedim. 🙂
IMG_8048.webp

Ovulasyon testime bakar mısınız yumurtamın çatlaması için ne yapmam lazım

Eki Görüntüle 3593170
Ovulasyon testime bakar mısınız yumurtamın çatlaması için ne yapmam lazım
Havuç suyu öneriyolar. Ben de içtim bir kere işe yaradı mı bilmem. Benim de tam bir hafta oldu yumurtlama olalı. Cumartesi pazardı 😊 pazartesi çatladı. Sizin de öyle olur büyük ihtimal

Bu

Bi önceki ay Babyfast marka Ovulasyon testi kullanmıştım. Ondan çizgiler çok net oluyordu. Bu laboquick marka. Emin olamadım pik konusunda
Ben de bu ay laboquik kullandım. Net pik gördüm. Ama sanki senin daha pik olmamış gibi. Bence yapmaya devam etmelisin

Hanımlar merhaba kusuruma bakmayın bu şekilde açık yazmak zorunda kaldım ama derdimi analatabilmek için. Sizce 25 Mayıs pik mi ayrıca bu değerlendirmelere göre hamile kalma şansım olurmu yorumlarmısınız rica etsem🪻
1000020568.webp

Hanımlar merhaba kusuruma bakmayın bu şekilde açık yazmak zorunda kaldım ama derdimi analatabilmek için. Sizce 25 Mayıs pik mi ayrıca bu değerlendirmelere göre hamile kalma şansım olurmu yorumlarmısınız rica etsem🪻Eki Görüntüle 3597290
“Bat 12 Haziran olanlar birlikte bekleyelim” konusuna gelebilirsiniz. Benimle aynı gibi duruyor testleriniz orada bakalım. Oraya da paylaşın.

Back
X