Ovülasyon zımbırtısı

akrepmio

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2023
603
173
33
27
Allah için laboquick ovülasyon testlerime bakar mısınız en üstteki 4 Aralık ikincisi 9 Aralık ve en sondaki 11 Aralık ben kaç kez yumurtluyorum? Hangisi doğru ya anlamadım

Pcos varsa sizde sürekli pik olması normal yoksa ortadaki daha koyu gibi görünüyor
Pcos yok dedi doktorlar kan tahlilleri hormonlar felan güzel çıktı adet düzensizliği de yok kardeşim de pcos var ordan şüphe edip gitmiştim genetik olur diye ama tahlillerde pcosa dair hiçbir şey yok dedi doktor

Pcos yok dedi doktorlar kan tahlilleri hormonlar felan güzel çıktı adet düzensizliği de yok kardeşim de pcos var ordan şüphe edip gitmiştim genetik olur diye ama tahlillerde pcosa dair hiçbir şey yok dedi doktor
Anladım o zaman ortadaki pik tir yani bende çarşamba perşembe bugün pik gördüm kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir biliyor demektir iki defa yumurtlamada bildiğim kadarıyla bir hafta arayla oluyor ben öyle okumuştum bir yerde

evet iki kez yumurtlama olabiliyormus ben hatta ortadaki testi iki defa yaptım belki yanlıştır diye ama ikiside aynı koyulukta cıktı değerlendirdim ne olur olmaz diye. siz de pcos var mı? yani hormonlar adet düzenliyken bile pcos olma ihtimali olabilir mi?

Evet belki iki defa yumurtlamisinizdir ben de ne pcos nede başka bir rahatsızlık yok doktorum herseyin yolunda olduğunu söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…