- 26 Ekim 2020
- 86
- 11
- 8
- Konu Sahibi ezginur123
-
Yumurtanız catlamis evet. Burada da net bir sekilde iki cizgi cikmis. Insallah gebelik oluşur.Kızlar Merhaba. Ben saat 14.00 da ovülasyon testi yaptım. Yumurtlama günümdü ilişkiye girdim 17.00 de. Sonra adet olcakmışım gibi birşey oldu karnimda 1 saat boyunca. Ben birdaha test yaptım 8 saat sonra sizinde fikrinizi almak istedim sizce çatladimi? Neden adet olcakmışım gibi bir his oldu karnimda? Size zahmet cevap verirseniz çok sevinirim.
Anlamadım tam olarakYumurtlama belirtisi yaşamıysınız
Adet olacakmış gibi ağrı yaşamanızın sebebi yumurtlamanız diyorum..Anlamadım tam olarak
Yumurtanız catlamis evet. Burada da net bir sekilde iki cizgi cikmis. Insallah gebelik oluşur.
Girseniz daha olumlu olur bence yumurtlamadm 2 3 gun oncesi ve sonrasi cok onemli diyolarEki Görüntüle 2714211
Yarın da ilişkiye girsem mi yoksa iyice silikleşmesini mi beklesem
Silikleşmesini beklemeniz anlamsiz. Koyuyken yumurtlama var demek.Eki Görüntüle 2714211
Yarın da ilişkiye girsem mi yoksa iyice silikleşmesini mi beklesem
Onu kafa göre yaptım tabiki de 18 yaşında değilim 22 yaşındayımForumda kendi fotografinizi kullanmamanizi oneririm. Bir de 18 yasindaymissiniz niye bu kadar acele ediyorsunuz? Bi evliliginize bakın rayinda mi bu insanla omur gecer mi bi ölçüp tartin. 18 yas anne olmaya cabalamak icin cok erken bir yas.
Testi bırakmam mi lazım artıkSilikleşmesini beklemeniz anlamsiz. Koyuyken yumurtlama var demek.
Iki cizgi kopkoyu çıktıgu gunlerde mutlaka iliski yasayin. Onceki ve sonraki gunu de degerlendirin. Onemli nokta bu.Testi bırakmam mi lazım artık
Neden sakincalimidir fotoğraf koymakForumda kendi fotografinizi kullanmamanizi oneririm. Bir de 18 yasindaymissiniz niye bu kadar acele ediyorsunuz? Bi evliliginize bakın rayinda mi bu insanla omur gecer mi bi ölçüp tartin. 18 yas anne olmaya cabalamak icin cok erken bir yas.
Ozel konularimizi paylaşıyoruz. Iliski yasadim degerlendirdim yumurtladim bilmem ne yazıyorsun. Istersen koy kendi fotoğrafını. Yazdigimiz birçok seyi anlamamissin. Okudugunu anlayamiyor yorumlayamiyorsun. Yaşının hala 18 olduğunu dusunuyorum.Neden sakincalimidir fotoğraf koymak
Seni ne ilgilendirir ki bu sana sormadım ben burdaki herkese sordum seni ilgilendirmez yaşımın kaç olduğu isteklerimi senin doğruna göre duzelticek değilimOzel konularimizi paylaşıyoruz. Iliski yasadim degerlendirdim yumurtladim bilmem ne yazıyorsun. Istersen koy kendi fotoğrafını. Yazdigimiz birçok seyi anlamamissin. Okudugunu anlayamiyor yorumlayamiyorsun. Yaşının hala 18 olduğunu dusunuyorum.
Iyi aferin bu yasta doğur 3 sene sonra gel yardim iste kocam şöyle kocam boyle diye. Daha Okudugunu anlayamıyorsun ama anne olmaya çabaliyorsun.Seni ne ilgilendirir ki bu sana sormadım ben burdaki herkese sordum seni ilgilendirmez yaşımın kaç olduğu isteklerimi senin doğruna göre duzelticek değilim
Niye kafanı hep kötüye yoruyosun sen öyle mi yaşadın herkesin öyle yasicagini düşünüyorsun 22 yaşındayım ben 18 değilIyi aferin bu yasta doğur 3 sene sonra gel yardim iste kocam şöyle kocam boyle diye. Daha Okudugunu anlayamıyorsun ama anne olmaya çabaliyorsun.
Allah inşallah sanada nasip eder bu on yargindan kurtulursunIyi aferin bu yasta doğur 3 sene sonra gel yardim iste kocam şöyle kocam boyle diye. Daha Okudugunu anlayamıyorsun ama anne olmaya çabaliyorsun.
O kadar küçüksün ki yorumlarına yansiyor yaşın. Burada bir yıgın konu okudum. Bir sürü pisman kadin gordum. Kotuye yormayalım iyi olsun tabii ki. Ama senden buyuk birinin sana boyle de bir ihtimal var demesi gerekiyor belli ki kimse uyarmiyor seni.Niye kafanı hep kötüye yoruyosun sen öyle mi yaşadın herkesin öyle yasicagini düşünüyorsun 22 yaşındayım ben 18 değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?