Ben ovülasyon ile 2. Denemede gebe kaldımKizlar ovulasyon denedim subatta yumurtlamami cok gzuel yakaladim ve degerledirdim ancak malesef suanda adetim bikac tane t3stim kaldi onlari denicem bu ay ayni zamnda gun asiri sekilde bi degerlendirme yapiyoruz 2 ci denemede hamile kalanlar varmidir yada ilk denemede sizce neden olmadi tecrubelerinizi merak ediyorum
Benimde ilk denememde olmadıKizlar ovulasyon denedim subatta yumurtlamami cok gzuel yakaladim ve degerledirdim ancak malesef suanda adetim bikac tane t3stim kaldi onlari denicem bu ay ayni zamnda gun asiri sekilde bi degerlendirme yapiyoruz 2 ci denemede hamile kalanlar varmidir yada ilk denemede sizce neden olmadi tecrubelerinizi merak ediyorum
Ya oylemi gun asiri denediniz o zamanHer ay her şey muhteşem şekilde yolunda gitse bile hamile kalma ihtimali %25 civarıymış.
Ben de ovulasyon testi ile ilk ay denemede pozitif sonuç alamadım. Ama yumurtlama dönemine dair daha çok şey öğrenmeme sebep olmuştu.
Bi sonraki ay kullanmadım. Üst üste ilişki de belki olumsuz etkiledi diye düşündüm. Yumurtlama dönemi 2-3 günde bir denedik sonuç pozitif oldu.
Darısı başınıza
Hayirlisi olsun canimBenimde ilk denememde olmadı
Amin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHayirlisi olsun canim
Yumurtlamamissin canim ama test yaomaya devam etMerhaba kizlat , ben de ovulasyon testi deniyorum bu ay .. bi bakarmisiniz yumurtlama baslamis mi bugun ben karar veremedim
Az kalmış devam etMerhaba kizlat , ben de ovulasyon testi deniyorum bu ay .. bi bakarmisiniz yumurtlama baslamis mi bugun ben karar veremedim
Tesekkurler canim cok sagolYumurtlamamissin canim ama test yaomaya devam et
Hayır canm devamMerhaba kizlat , ben de ovulasyon testi deniyorum bu ay .. bi bakarmisiniz yumurtlama baslamis mi bugun ben karar veremedim
Rica ederim canımTamam canim, teşekkürler
Merhaba, tebrik ederim guzel sonuc almissiniHer ay her şey muhteşem şekilde yolunda gitse bile hamile kalma ihtimali %25 civarıymış.
Ben de ovulasyon testi ile ilk ay denemede pozitif sonuç alamadım. Ama yumurtlama dönemine dair daha çok şey öğrenmeme sebep olmuştu.
Bi sonraki ay kullanmadım. Üst üste ilişki de belki olumsuz etkiledi diye düşündüm. Yumurtlama dönemi 2-3 günde bir denedik sonuç pozitif oldu.
Darısı başınıza
Çok teşekkür ederimMerhaba, tebrik ederim guzel sonuc almissinibir sey sormak istedim , gun asiri mi birliktelik gerekli ? Mesela dun T cizgisi bir tık acikti biz degerlendirelim dedik bugun de tam koyuluk olusmus bu durumda tekrar birliktelik risk yaratir mi yoksa ust uste devam etsek mi sizin degerlendirmeniz ne olurdu acaba?
Canim ben simdi bu ay her 2. Günü degerlendirimmi 3. Günümü degerlendirim ? Senin dedigimgibi yaptim gecen ay bir dolu bir bos ama catlama 2 gün sürdü catlamayi 2 gün pespese degerlendirdk sanirim o 2. Gün catladi oda kalitesiz güne denk geldi dimi birde marfoloji sorunu oldugundan daha da kalitesiz oldu , piki gördükten sonra sence catlama 1i mi catlama 2 yimi degerlendirmeli yaaa kafam cok karistiÇok teşekkür ederim
Ben ovulasyon testi yaptığım ay aynı durumu yaşadım, çizgiler eşitti. Belki daha da koyulasmaz diye degerlendirmek istedim ama ertesi gün kopkoyu olunca yine değerlendirdim. Çatlama da 2 gün sürdü.
Eşimin durumunu bilmiyoruz hiç muayene olmadi. Ben bizimkinde her gün üst üste olmasının sperm kalitesini olumsuz etkilediğini düşündüm. O yüzden ertesi ay gün aşırı denedik yumurtlama döneminde.
tabii ki her çiftin durumu farklıdır. Doktorlar da gün aşırı olursa sağlıklı spermin içerde kalacağını ve döllenme için yeterli olacağını söylüyor. Biraz garanti olması için önemli olan çatlamadan önce hazır spermin içerde olması. Çatlama öncesi ilişki olması yani.
Umarım güzel sonuçlar alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?