Övülasyon

ozlm1996

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2021
183
62
18
29
Övülasyon testi almıştım ama t çizgisi C kadar koyu olmasa da bir türlü silinmedi yumurtlamadı gördğm bir sorunun olduğu mu gösterir bu başına gelen var mı instagramdan almıştım sordum aldığım kişiye normal dedi başka bir sayfaya sordum pco olabilir dedi

Eklentiler

• FAD18DED-214A-499C-A9A5-D207D4FCB51D.webp
    6 KB · Görüntüleme: 57
  • 1ECACB06-8426-4A75-91F1-E6609CD8BE21.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 58
Canm bunları gebelik sayfalarından nisan mayıs gebelik topikleirnde sorarsan daha çok yardımcı olurlarr

canım pco var mı

Merhabalar bu ay ovulasyon testine başladım. Bende pko var. Tarihler düzenli sıralı değil. Tarih yazmayı düşünemedim. Bugün yaptığım test diğer fotoğrafta. Bu testlerde yumurtlama var mı ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_20210428_201935.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 38
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben pko hastasıyım daha öncede söylemiştim. 35 gündür ovulasyon testi yapıyorum ilk defa T bu kadar belirgin çıktı. Bu test pozitif mi? Yoksa daha koyu mu olmali yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İyi bayramlar şimdiden

O zaman yumurtlama olmuyor canım üzülerek diyorum
Şimdi gördüm mesajınızı evet o zamanki testlerimde yumurtlama olmamış teşekkür ederim yardımlarınız için Acaba son attığım test pozitif mi

Canım t çizgisi c çizgisi kadar koyu yada daha koyu oldugunda yumrtlamadır.Diğer testlerini göremedim teste devam et ve bugunlerini değerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…