- 24 Haziran 2021
- 45
- 19
- 3
- 28
- Konu Sahibi yagmuremir23
-
Aynen kanama şiddetli ağrı olursa yada seni rahatsız eden bişey ozaman zaten gidersin. Birde ozaman ben devlete gitmiştim hep, o dönem bi sorun yoksa bebek görülecek şekilde ultrason a randevu atıyorlardı.Benimde aklıma o geldi hemen gitmiyim diye düşündüm hatta ilk hamileliğimde 5 gün gecikince testle öğrenmiştim o sürede tatildeydim dönünce randevu almıştım kendi doktorumdan ozaman gittiğimde doktora 8 haftalık olmuştu bunda da inşallah bir sorun olmazsa öyle yaparım ama işte bide kuzenimin eşi dış gebelik geçirmişti ondan gözüm korktu gitmezsem anlamam diye ama ozaman öyle bişey olsa anlaşılır heralde ağrı falan olur diye tahmin ediyorum Allah korusun
Ama kan testini yaptır. Hem kesinleşsin hemde bakalım dr ne diyecek hcg değerine göre gün verir zatenBenimde aklıma o geldi hemen gitmiyim diye düşündüm hatta ilk hamileliğimde 5 gün gecikince testle öğrenmiştim o sürede tatildeydim dönünce randevu almıştım kendi doktorumdan ozaman gittiğimde doktora 8 haftalık olmuştu bunda da inşallah bir sorun olmazsa öyle yaparım ama işte bide kuzenimin eşi dış gebelik geçirmişti ondan gözüm korktu gitmezsem anlamam diye ama ozaman öyle bişey olsa anlaşılır heralde ağrı falan olur diye tahmin ediyorum Allah korusun
Bence kesin var amaAma kan testini yaptır. Hem kesinleşsin hemde bakalım dr ne diyecek hcg değerine göre gün verir zaten
Evet öyle yaparım inşallah bişey olmaz Allah’ın izniyleAynen kanama şiddetli ağrı olursa yada seni rahatsız eden bişey ozaman zaten gidersin. Birde ozaman ben devlete gitmiştim hep, o dönem bi sorun yoksa bebek görülecek şekilde ultrason a randevu atıyorlardı.
Ben hala inanamıyorum vallahiBence kesin var amaErken gebelik testlerine çok güvenmiyorum kaset testler daha güvenilir bana göre. Sendeki testi hiç görmedim burada. Ama bariz belli ve pembe ikinci çizgi sanmam hatalı olsun. Kanı da verirsen emin olursun. Şimdiden hayırlı olsun kucağına da almak nasip olsun
Evet ozaman öyle yap. Sabah yapınca daha koyu çıkar hem 10 gün geçikme olunca da gidersinBen hala inanamıyorum vallahiçok teşekkür ederim canım benim amin darısı senin başına oldun inşallah çok yardımcı oldun Allah razı olsun
bende oyüzden zaten tereddütdeyim erken gebelik testleri güvenilir olmayabilir diyolar ama ben Almanya da yaşıyorum oyüzden burdakiler farklı ve kaset test neredeyse yok gibi bide burda hastaneye değil direk kadın doktorundan randevu alıp gitmen gerekiyor polikliniğine Allah korusun acil şeyler dışında hastaneye hiç gitmiyoruz kadın doktoruda kan testi alınca direk kontrolde ediyor ultrasonla işte ben yine de biraz bekliyim öyle giderim artık bi de bi test daha yaparım yarın sabah ilk idrarla çünkü bu akşam saatiydi
Öyle yapıcam inşallahEvet ozaman öyle yap. Sabah yapınca daha koyu çıkar hem 10 gün geçikme olunca da gidersin
Birdaha yapınca bana da atar mısınÖyle yapıcam inşallah
Tabi atarım yapınca hemenBirdaha yapınca bana da atar mısınMerak ederim eminim sonuçtan ama olsun sen at
Ben sıksık takipteyim burayı. Silik çizgi uzmanı oldum artıkTabi atarım yapınca hemeninşallah daha belirginleşir
Yağmur test yaptın mı bugünBen sıksık takipteyim burayı. Silik çizgi uzmanı oldum artıkki seninki silik değil. Sağlıcakla gelsin yavrucak inşallah
HahahaBen sıksık takipteyim burayı. Silik çizgi uzmanı oldum artıkki seninki silik değil. Sağlıcakla gelsin yavrucak inşallah
Bi tanecik mi aldınHahahainşallah öyle değildir ya dediğin gibi az önce test aldım şimdi mi yapsam yarın sabah mı yapsam
Ya normalde 2li 5li halde satıyorlar ama şansıma ne 2li ne 5li kalmıştı bende tekli olanı aldım mecbur napıyımBi tanecik mi aldın
Hayırl olsun canımdayanamadım yaptım testidaha belirgin artık ekte resimler Eki Görüntüle 2884183 Eki Görüntüle 2884184
Şimdi goggle dan bi yazı okudum adet 15 gün geçince kese kesin gözüküyormuş. Sürekli gidemiyorum demiştin ya ona göre ayarlayıp gitmişken keseyide görebilirsin diye düşündümdayanamadım yaptım testidaha belirgin artık ekte resimler Eki Görüntüle 2884183 Eki Görüntüle 2884184
Yarın sabah erkenden aramam lazım 12 de kapatıyorlar çünkü bugün kapanmış bile doktor burda böyle çok erken kapatıyorlarŞimdi goggle dan bi yazı okudum adet 15 gün geçince kese kesin gözüküyormuş. Sürekli gidemiyorum demiştin ya ona göre ayarlayıp gitmişken keseyide görebilirsin diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?