- Emoji Skoru
- 45
- Puanlar
- 28
- Konu Sahibi Zehra_5934
-
Doktorlar genelde düzenli ilişki öneriyor 2 günde 1 yada 1 günde 1 ve umarım inşallah en hayırlı şekilde bebiş haberini alırsın canım benim doğal beslenmeye çalış bak sen daha önce kimyasalda olsa gebelik olmuşBugün yumurtlama günüm dün beraberlik oldu ondan önceleri de bir kere beraberlik oldu yumurtlama günü ve sonrası beraberlik olmalımıdır ne kadar olur geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay inşallah tutar...
Evet en önemli olan günler yumurtlama ve çatlama günleri zaten eğer eşinizde sperm vs sorunu yoksa yapınBugün yumurtlama günüm dün beraberlik oldu ondan önceleri de bir kere beraberlik oldu yumurtlama günü ve sonrası beraberlik olmalımıdır ne kadar olur geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay inşallah tutar...
Günde iki yeterli olur diye düşünüyorum bunun için doktora gozukmedim normal testler de sorun yok da geçen ay kimyasal olmasaymış zaten 1 aylık olacaktım inşallah bu ay dün den başladım bugün yumurtlama günü zaten 2 kere uygun olur diye düşündümEvet en önemli olan günler yumurtlama ve çatlama günleri zaten eğer eşinizde sperm vs sorunu yoksa yapın
Bende geöen ay kimyasal yaşadım bu ay ovulasyonla takip yaptım 6 gün geçti yumurtlamadan hayırlı haberlerle inşallahGünde iki yeterli olur diye düşünüyorum bunun için doktora gozukmedim normal testler de sorun yok da geçen ay kimyasal olmasaymış zaten 1 aylık olacaktım inşallah bu ay dün den başladım bugün yumurtlama günü zaten 2 kere uygun olur diye düşündüm
Hayırlısı inşallah ya o kadar istiyorum kiBende geöen ay kimyasal yaşadım bu ay ovulasyonla takip yaptım 6 gün geçti yumurtlamadan
Aynen hepimizin hakkında hayırlısı olsunHayırlısı inşallah ya o kadar istiyorum ki
Gebelik olursa burdan haberleşebilirmiyiz belki bana da umud olursunuz ...Bende geöen ay kimyasal yaşadım bu ay ovulasyonla takip yaptım 6 gün geçti yumurtlamadan hayırlı haberlerle inşallah
Olur kuzumm ben seni takibe aldımGebelik olursa burdan haberleşebilirmiyiz belki bana da umud olursunuz ...