Ben aslinda tup bebek hazirlik aşamasindayım yani 2 ay eşimle vitamin kulaniyoruz ve rahim filimi cekildim evraklarımı hazirladım gelelim konuya

Dogrudur yılardir kulaniyorum bu uygulama yı ve teşekkür ederim geriye sadece saglıklı ilerliyecek mi bilmiyorum inşallah herşey çok güzel olur allahım sanada isteyenlere de nasıp etsin

Amin canım inşallah 🙏 ben de tüp bebekle ikizlerime kavuştum 🐣🐣
İlerler Allahın izniyle inşallah Rabbim yüzüne baksın sağlıklıcakla hayırlısıyla geçsin zaman farkına bile varmadan Amin 🤲🏻🥰

Amin canım inşallah 🙏 ben de tüp bebekle ikizlerime kavuştum 🐣🐣
İlerler Allahın izniyle inşallah Rabbim yüzüne baksın sağlıklıcakla hayırlısıyla geçsin zaman farkına bile varmadan Amin 🤲🏻🥰
Cok heyecanli ya 😏maşşallah sanada bende ilk kanı verdim ya bekliyorum ama meraklıyım da

Cok heyecanli ya 😏maşşallah sanada bende ilk kanı verdim ya bekliyorum ama meraklıyım da

Hem de ne heyecan günler şimdi geçmez sanki zaman durmuş gibi olacak 😅 ben de geçen yıl öyleydim görecekmiyim, her şey sağlıklı ilerleyecek mi sürekli kafam da kurup duruyordum. Şükür hepsi geldi geçti ama zaman su gibi geçiyor gerçekten. Şu an ikizlerim 8 aylık oldu 🥹
Allahım sana da bu güzel günleri sağlıcakla hayırlısıyla göstersin inşallah Amin 🤲🏻🐣♥️

Amin inşallah canım☺ çok zor oldu 8 yıl ardından suprız olarak geldi allahım izniyle sonu güzel olur😘🙏🥰
Amin inşallah🤲🏻🌸Ooo baya bi uzun süre 🥲takviye vs kullanmış mıydınız özel değilse sorun neydi nasıl oldu

Amin inşallah🤲🏻🌸Ooo baya bi uzun süre 🥲takviye vs kullanmış mıydınız özel değilse sorun neydi nasıl oldu
Bende polikistik yumurta var kalıte yoktu ilk tüp bebekte 23 1 adet embriyo oldu diyenler i olmadı ben 4 yıl koydum araya tekrar tüp bebek memlekete tekrar karar verdim hem şehir degiştim hem de doktor hic bir doktor vitamin vermedi hep ilaçlarla yapmiştim ama bu memleketeki 2 ay eşli paket verdi mavi eşim diğerlerini ben kulandım gecn evime gittim Ovulasyona takıp ettim denedim geçen ayda rahim flimi oldum böyle olmuş işte bizde şaşirdik bu ay başiliyacaktik ibnelere ama gerek kalmadi

Eklentiler

• 13543.webp
    13543.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 27
  • 13279.webp
    13279.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 32
Bende polikistik yumurta var kalıte yoktu ilk tüp bebekte 23 1 adet embriyo oldu diyenler i olmadı ben 4 yıl koydum araya tekrar tüp bebek memlekete tekrar karar verdim hem şehir degiştim hem de doktor hic bir doktor vitamin vermedi hep ilaçlarla yapmiştim ama bu memleketeki 2 ay eşli paket verdi mavi eşim diğerlerini ben kulandım gecn evime gittim Ovulasyona takıp ettim denedim geçen ayda rahim flimi oldum böyle olmuş işte bizde şaşirdik bu ay başiliyacaktik ibnelere ama gerek kalmadi
Çok mutlu oldum tekrardan aynı süreçlere girmemenize.Birebir aynı süreçleri yaşamışız 🥲 inşallah bize de böyle süpriz olur beklenmedik anda 🤲🏻

Bu kullandıgınız ovulasyon testinin markası ne acaba çizgileri çok net gösteriyor benim kullandıgımda tam pik zamanını anlayamıyorum

Back
X