Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olduysa 16 sında sabah pik olmuştur onun dışındakiler çok silik. Birde sanırım test bekleyince rengi aciliyo ondan bu kadar soluk renkleri. T çizgisi c ile aynı koyulukta miydi sabahKızlar ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum bi bakar mısınız yumurtlama olmuş dimi
Yumurtlama olmuş ve 16. sı akşam çatlamış görünüyor. Anladığım kadarıyla.Kızlar ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum bi bakar mısınız yumurtlama olmuş dimi
Pek olmuşa benzemiyor koyulaşmış ama eşit değil kurulduğu için şuan t c ye yakın gibi ama eşit değil yinede. Adetin düzenli midirKızlar ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum bi bakar mısınız yumurtlama olmuş dimi
Bekledikçe koyulaşır ovulasyon testi burda eşit değil sizde dikkatle bakarsanız görürsünüz bence hayırlısı olsunOlduysa 16 sında sabah pik olmuştur onun dışındakiler çok silik. Birde sanırım test bekleyince rengi aciliyo ondan bu kadar soluk renkleri. T çizgisi c ile aynı koyulukta miydi sabah
Bilemedim ama onun dışındakiler çok silik yine en yakını o gibi geldiBekledikçe koyulaşır ovulasyon testi burda eşit değil sizde dikkatle bakarsanız görürsünüz bence hayırlısı olsun
Neden bir gün içinde iki kez yapıyorsun uzKızlar ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum bi bakar mısınız yumurtlama olmuş dimi
Diğer yaptıklarınızıda atarsanız daha net olurMerhaba bu ay ovulasyon testine başladım 15. Güne kadar negatifti 15. Gun sanki T cizgisi daha belirgin sizce bugünü degerlendirmem gerekir mi?Eki Görüntüle 3029034
Aradaki artışı görebilmek adınaNeden bir gün içinde iki kez yapıyorsun uz
Aradaki artışı görebilmek adına
Diğer siliklere oranla 18 Mart yumurtlama görünüyor hemen koyu çizgi çıktı mı yaptığınızdaKizlar coklu olani denedim kaç gunden beri hep silikti dun yaptigim en altindaki o ikilide ustekini dün yapmistim altakini buhun sizce
Evet ciktiDiğer siliklere oranla 18 Mart yumurtlama görünüyor hemen koyu çizgi çıktı mı yaptığınızda
O zaman olmuş değerlendirseydinizEvet cikti
16 Mart yumurtlama olmuş ve hemen çatlamış.. 14 15 16 17 günleri arasında değerlendirdiyseniz gebelik şansınız yüksek Allah'ın izni ile.. Güzel haberlerle gelin İnshaAllahKızlar ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum bi bakar mısınız yumurtlama olmuş dimi
Sanırım 18 mart olmuş sizin pik.. son yaptığınız test bugünse oda çatlamışTestler arasinda zaman geçtiği icin daha silik gözüküyor Eki Görüntüle 3029871