Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
16 Mart yumurtlama olmuş ve hemen çatlamış.. 14 15 16 17 günleri arasında değerlendirdiyseniz gebelik şansınız yüksek Allah'ın izni ile.. Güzel haberlerle gelin İnshaAllah 🤲🏻🥰
13 15 ve 16 değerlendirildi 🤭 inşallah 🙏 teşekkürler güzel dilekleriniz için yoğun bi akıntım sağ kasık ve bel ağrım var dün belime ani ve şiddetli bi ağrı girdi saniye sürdü sadece insan isteyince vücudu dinlemeye başlıyor 😊

13 15 ve 16 değerlendirildi 🤭 inşallah 🙏 teşekkürler güzel dilekleriniz için yoğun bi akıntım sağ kasık ve bel ağrım var dün belime ani ve şiddetli bi ağrı girdi saniye sürdü sadece insan isteyince vücudu dinlemeye başlıyor 😊
Rica ederim nedemek.. ☺️ İnshaAllah bebiş geliyordur.. Rabbim saglikli hayırlı evlatlar nasib etsin 🤲🏻🤲🏻🥰

O gunu degerlendirdik ama ertesi gün eşim nöbetteydi degerlendiremedik bugun 20 mart bugünde degerlendirsek olurmu acaba 😞
Çatlama oldu ya artık geçmiştir 24 saat en fazla kalıyor .. üzülmeyin o günü
değerlendirmissiniz spermler uzun yaşıyor sonuçta .. Bir ilişki yeterli olabilir döllenme için.. Böyle çok hamile kalan var.. şimdi bat gününü bekleyin ☺️ İnshaAllah bebiş sizinle olur

Çatlama oldu ya artık geçmiştir 24 saat en fazla kalıyor .. üzülmeyin o günü
değerlendirmissiniz spermler uzun yaşıyor sonuçta .. Bir ilişki yeterli olabilir döllenme için.. Böyle çok hamile kalan var.. şimdi bat gününü bekleyin ☺️ İnshaAllah bebiş sizinle olur
İnsAllah Rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻

Back
X