Ovulasyon...

guler7

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2023
65
24
3
Ben cumartesi akşamı bi ilişki oldu ovulasyon testimde herhangi bir oynama yoktu. Pazar öğlen yükselme gördüm 15.30 gibi de hemen hemen aynı gibiydi ama tam değil de. Pazar geceyi değerlendiremedim. Pazarı pazartesiye bağlayan gece 4.45 gibi çizgi silikti sanki biraz ama yine koyu normale göre. Ben şimdi pazartesi salı çarşamba değerlendirebiliyorum demi o zaman? Uzun oldu kusura bakmayın.

Evet o günleri degerlendirin bugün yarın çatlama görürsünüz

Evet o günleri degerlendirin bugün yarın çatlama görürsünüz
Çatlama dediğiniz tam olarak ne oluyor yani mesela pozitifken biraz silikleşme mi yoksa tamamen silikleşip yumurtalama olmadığı dönemki haline dönmem mi

Çatlama dediğiniz tam olarak ne oluyor yani mesela pozitifken biraz silikleşme mi yoksa tamamen silikleşip yumurtalama olmadığı dönemki haline dönmem mi
Pozitifken siliklesme o çatlama oluyor

Anladım teşekkürler karıştırıyorum baya bi peki pikten sonra kaç gün değerlendirmek lazım
2 Günde bir ilişkiye girmek daha iyi bence spremler 3 gün boyunca içeride canlı kaliyorlar ama pazartesi salı çarşamba degerlendirebilirsin istersen

2 Günde bir ilişkiye girmek daha iyi bence spremler 3 gün boyunca içeride canlı kaliyorlar ama pazartesi salı çarşamba degerlendirebilirsin istersen
Anladım tamam canım çok sağ ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…