Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik testi deneyin bı degilseniz ikinci yumurtlama olabilir değerlendirin bugünude ama tahminimce ikinci yumurtlama olabilir çünkü gebelik 6 günde belli olmazEki Görüntüle 3248398
Merhaba arkadaşlar geçen hafta Perşembe t çok koyu oldu ve akıntım oldu yumurtlama oldu sanırım sonra değerlendirdik bugün 6 gün ovülasyon testi yaptım şimdi böyle çıktı gebelik testinde dedim tek çıktı sağ bel kısmı. Ağrıyor gebelik olabilirmi
Canım benimde aynı senin gibi oldu test yaptım negatif çıktı adet 7 günüm vardı ovulasyon hep pozitifti adet 5 gün gecikti ginde kan verdim 35.79 çıktı yani hamileymisim şuan 10 haftalık gebeyim doktor geç dolenme olmuş dedi inşallah seninkide oyledirEki Görüntüle 3248398
Merhaba arkadaşlar geçen hafta Perşembe t çok koyu oldu ve akıntım oldu yumurtlama oldu sanırım sonra değerlendirdik bugün 6 gün ovülasyon testi yaptım şimdi böyle çıktı gebelik testinde dedim tek çıktı sağ bel kısmı. Ağrıyor gebelik olabilirmi
Hep koyu kalmış amaEki Görüntüle 3248398
Hep koyu kalmış ama
Aman aman da bi silikleşme olmamış
Kafa karıştırıcı.
En üstteki test en net pik olan. O testin üzerine 12-14 gün sonra test yapın varsa çıkacaktır![]()
10 gün önce çatlama oldu değerlendirdik çimdi test yaptım gebelik için çok silik çizgi var gibi bakarmısınızHep koyu kalmış ama
Aman aman da bi silikleşme olmamış
Kafa karıştırıcı.
En üstteki test en net pik olan. O testin üzerine 12-14 gün sonra test yapın varsa çıkacaktır![]()
10 gün önce çatlama oldu değerlendirdik çimdi test yaptım gebelik için çok silik çizgi var gibi bakarmısınız
Ay gördüm gibi ama bence yarın sabah yine yap10 gün önce çatlama oldu değerlendirdik çimdi test yaptım gebelik için çok silik çizgi var gibi bakarmısınız
15 dk sonra böyle olmuş ,Ay gördüm gibi ama bence yarın sabah yine yap
Bi tık daha koyu çıkar belki
Ay inşaAllah vardırsağlıkla
![]()
Çok yeni olduğu için net çıkmamış olabilirmiAy gördüm gibi ama bence yarın sabah yine yap
![]()
Yarın doktora mı gitsem net olmadan eşime söylemek istemiyorumÇok yeni olduğu için net çıkmamış olabilirmi![]()
Keseyi gor oyle soyle kuzucumYarın doktora mı gitsem net olmadan eşime söylemek istemiyorum![]()
Ay var gibi ya ben de heyecanlandım15 dk sonra böyle olmuş ,Allahım çok heyecanlandım
Amin inşallahAy gördüm gibi ama bence yarın sabah yine yap
![]()
Yarın iş çıkışı gideceğim doktora bakalım hayırlısıKeseyi gor oyle soyle kuzucum
Bence kan vermeden kimseye söyleme15 dk sonra böyle olmuş ,Allahım çok heyecanlandım