Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2-3 gün içinde hamilelik şansı yüksek demi
Bu haftayı iyi değerlendirmem lazım teşekkürlerEvet, yumurtlamadan 2 gün önce ve 4 gün sonrasina kadar.
Merhabalar bende danisabilir miyim reglim 12 sinde başladı bugün ovulasyon yaptım 24 unde beyaz ve şeffaf akıntı kasık ağrısı oldu bugünde hafif soldan ağrı var.ama.cok seyrek gün de iki defa anca oldu test yaptım yumurtlama varmı sizce çok anlamıyorummerhaba benimde 16şubat regl başladı 22şubat bitti. Bir gün aradan sonra ovüslasyon testi yapmaya başladım. 24ü sanki koyu çizgi gibi duruyor sizce yumurtlama olmuş mu?
Rengi diğerine göre bir açık gibimerhaba benimde 16şubat regl başladı 22şubat bitti. Bir gün aradan sonra ovüslasyon testi yapmaya başladım. 24ü sanki koyu çizgi gibi duruyor sizce yumurtlama olmuş mu?
daha mı koyu olması gerekiyorRengi diğerine göre bir açık gibi
daha mı koyu olması gerekiyor![]()
Evet canım birde renk olarak farklılık var fazla mi örnek damlattindaha mı koyu olması gerekiyor![]()
bu damlatmalı olanlardan değil canım ya üzerine yapıyorsun direkt. tüh ben de çatladı diye sevinmiştimEvet canım birde renk olarak farklılık var fazla mi örnek damlattin
Rengin koyu oldugu gün bir belirti oldumu ağrı akıntı vs.bu damlatmalı olanlardan değil canım ya üzerine yapıyorsun direkt. tüh ben de çatladı diye sevinmiştim
akıntım vardı ama tam anlayamıyorum ki ağrım olmadı hiçkoyu oldugu gün bir belirti oldumu ağrı akıntı vs.
merhaba bendede çift çizgi çıkmıştı ama ben silikleşince değerlendirdim meğer çift çizgi olunca değerlendirilirmişEvet, yumurtlamadan 2 gün önce ve 4 gün sonrasina kadar.
Yumurtlama olmuş oluyormu testteRengi diğerine göre bir açık gibi
OlmusYumurtlama olmuş oluyormu testte